Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Man

Här är 3 av höstens snyggaste modekampanjer

 

Det är alltid lika spännande att se modehusens höstkampanjer – då många satsar stort. Här är tre kampanjer som redaktionen ger tummen upp för och inspireras av inför kommande höst.

 

 

Tods-Fall-Winter-2015-Campaign-002

Tod’s höstkampanj 2015

Svenske modellen Staffan Lindström frontar italienska Tod’s höst- och vinterkampanj 2015. Bilderna, som är är fotograferad av Michelangelo di Battista, lyfter verkligen fram en lyxig klädsel med skorna i fokus, såklart. En elegant känsla över kampanjen och inspirerande.

 

Saint-Laurent-Fall-2015-Mens-Campaign-002

Saint Laurents höstkampanj 2015

Att få jobba med ett ikoniskt modehus som Saint Laurent är få förunnat. De senare åren anlitar det modemäktiga märket inte alltid modeller för deras kampanjer – istället frontar karaktärer som matchar märkets dna de välexponerade bilderna. I Saint Laurents höstkampanj 2015 syns skådespelaren Liam Walpole, en  signatur-kampanj för det franska modehuset i svart och vitt.

 

H&M

H&M:s höstkampanj 2015

Att svenska stoltheten H&M skulle göra en av säsongens snyggaste kampanjer är lika oväntat som väntat. Herrkollektionerna har de senaste åren fått sig ett stort uppsving och är numera en stående favorit hos såväl modepressen som märkets kunder. Den här hösten syns mycket läder och intressanta material i modejättens herrkampanj.

 

 

Text. Martin Hansson

 

 

______

Läs även:

5 snygga solglasögon under 500-lappen.

Tom Fords bästa groomingtips: ”Ingen behöver en deodorant”.

Kolla in nya trailern för James Bond-filmen Spectre.

 

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!