Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Man

Här är spelen vi ser mest fram emot att spela 2017

Vi på Metro Mode Man älskar spelvärlden och e-sport. Vi tänker därför göra en satsning på att leverera mer spelrecensioner och insikter i spelvärlden för våra läsare – vi kommer att täcka spel för både konsol och PC. Vi vill göra det enklare för dig att hitta rätt spel oavsett plattform. Här är åtta spel vi bara måste spela 2017.

2017 är ett fantastiskt år för spelvärlden. Bland årets bästa spel hittar vi en blandning av flera stora uppföljande titlar, några mindre projekt, flerspelar-spel och berättelsespel.

For Honor | 82/100

Utgivning: 14 februari – Xbox One, Playstation 4, Windows PC

for-honor

For Honor är Ubisofts senaste rollspel där män och kvinnor i stora rustningar strider mot varandra på ett blodigt slagfält. Spelet har en enkel uppsättning men resultatet är magiskt.

Utöver flerspelarläget så har For Honor en väldigt bra solo-kampanj. Kritiker tycker att kampanjen är en glorifierad tutorial, men kampanjen har flera fördelar som ger möjligheten att få unika föremål och tillägg som inte flerspelarläget har. Oavsett vilket spelläge du spelar så har For Honor en unik mix av tredje person och strid med en twist av teknisk precision som klassiska fightingspel har vilket gör spelet nostalgiskt samtidigt som man känner av nytänk.

Absolver

Utgivning: 2017 – Xbox One, Playstation 4, Windows PC

absolver2

Absolver är den första titeln från indie-utvecklaren Sloclap, en studio som är baserad i Paris och har utvecklare som varit med och skapat titlar som Watch Dogs och Ghost Recon. Det är ett snyggt fightingspel som vill ta mixed martial arts (MMA) till spelvärlden.

Spelutvecklarna Devolver Digital säger att det kommer mer information om spelet under årets E3 konferens. Vi ser fram emot att höra mer om spelet.

Destiny 2 

Utgivning: 2017 – Xbox One, Playstation 4, Windows PC

destiny-2

Efter fyra stora och några små expansioner så har utvecklarna på Bungie meddelat att studion siktar på att lansera uppföljaren någon gång under 2017.

När Destiny släpptes för tre år sedan var spelet i mångas ögon ofärdigt. Det var ambitiöst och flashigt men saknade en slagkraftighet som fick människor indragna och uppslukade i spelets värld och berättelse. Istället växte en frustration runt en ofärdig kampanj som var avklarad på några timmar.

Bungie lyssnade på kritiken och feedbacken som kom i vågor från bland annat deras egna forum men också på Reddit och ändrade successivt spelet till det bättre via expansioner. Vi ser fram emot att se vad Bungie har gjort med Destiny 2.

Ghost Recon: Wildlands

Utgivning: 7 mars – Xbox One, Playstation 4, Windows PC

ghost-recan

Den tionde installationen i Tom Clancy’s Ghost Recon franchising kommer att ta plats i Bolivia. Spelare kommer att arbeta tillsammans i elitstyrkor vars mål är att kriga mot en drogkartell. Hela kampanjen är gjord för att man ska kunna spela med varandra och utföra uppdragen tillsammans.

Horizon: Zero Dawn

Utgivning: 28 februari – Playstation 4

horizon

Utvecklarna på Guerilla Games, som är mest kända för att ha gjort shooter-serien Killzone, har skapat Horizon: Zero Dawn som är ett tredje-person action-rollspel. Spelet utspelar sig i en vacker värld som är bebodd av dinosaurieliknande robotar. Du spelar som Aloy, en nomad som har blivit förvisad från sin stam. Spelet går bland annat ut på att ta reda på hur världen blivit som den blivit, löser mysterier och samtidigt överlever mot farliga hot.

Legend of Zelda: Breath of the Wild

Utgivning: 2017 – Nintendo Switch & Wii-U

zelda

För 30 år sedan lanserade Nintendo sitt mästerverk The Legend of Zelda. Det nya Zelda-spelet ser ut att återskapa magin runt Link, som är seriens huvudkaraktär, samtidigt som det introducerar spelaren till en stor värld som man är fri att upptäcka på ens egna villkor (något som tidigare inte varit möjligt). Spelare kommer också att kunna påbörja vilken utmaning de vill i vilken ordning de vill vilket är nytt för serien.

Mass Effect: Andromeda

Utgivning: våren 2017 – Xbox One, Playstation 4, Windows PC

mass

Den episka spelserien Mass Effect kommer tillbaka i vår. Spelare kommer att kunna upptäcka universum och söka efter nya platser för mänskligheten att bosätta sig på. Olika planeter har olika utmaningar och som alltid i Mass Effect-spelserien så är Andromeda inget undantag. Andromeda bygger på seriens blandning mellan dialog-alternativ, slag, uppgraderingsstrategi och ett användbart arsenal av olika fordon.

Ni No Kuni 2: Revenant Kingdom 

Utgivning: 2017 – Playstation 4

ni-no-kuni-ii

Det första Ni No Kuni gjorde ett fantastiskt jobb med att dra in spelaren i den animerade berättelsen om Oliver som reser till en magisk värld för att rädda sin mamma och är tvungen att möta en växande ondska i landet. Spelet är producerat av spelstudion Level-5 och är animerad av Studio Ghibli – som är känd för sina animerade filmer som ”Spirited Away” och ”My Neighbour Totoro”. Studiochefen på Level-5 sa nyligen att de kommer gå djupare in i berättelsen än vad de tidigare gjort.

Bilder: YouTube

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!