Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Man

Här släpps årets mest hypade sneakers från Nike

Air Jordan Sneakers

NBA kastade ut dem, men de kan inte stoppa dig från att använda dem. Nike har lanserat en onlinedestination för limiterade premiumsneakers och manifesterar detta genom en digital pop-up på Norrmalmstorg. Fyra unika släpp i Stockholm som endast är tillgängliga via boxens WIFI.

 

Som en exklusiv nyhet har Nike bestämt sig för att fira deras ”bannade” retro-sneakers genom att sätta upp en sneakerbox på Norrmalmstorg. Den här skon och det övriga utbudet av limiterade skor, är bara tillgängliga för den svenska marknaden via sneakerboxen. Det är fyra ikoniska modeller som släpps, Air Jordan 1, Air Force, Air Max 1 och Sock Dart. Air Jordan 1 ”Banned”.

 

Nike Air Jordan

 

Idag, den 2 december, klockan 17.00 släpps Nike Air Jordan 1 Banned som såldes slut på bara några minuter när den släpptes den 3 September. Den 3 december klockan 12.00 släpps Nike Air Force 1, och klockan 15.00 samma dag släpps Nike Air Max 1.

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!