Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Artikeln innehåller annonslänkar
Man

Heja Björn Borg som lanserar underkläder för alla hudfärger

På måndag den 21 mars är det en minst sagt viktig dag då det är FN:s dag för avskaffande av rasdiskriminering (tjoohoo). Det har Björn Borg skrivit upp i kalendern och väljer att uppmärksamma genom att lansera The Skin Collection som innebär hudfärgade underkläder för alla. Kollektionen har tagits fram för att hylla mänskliga rättigheter och vi hejar på det grymma initiativet! 

– Nude är inte en färg, det är ett koncept som alla borde kunna ta del av. Vi kallar det ”six shades of human” och anledningen att vi lanserar på FN:s dag mot rasdiskriminering är att det politiska klimatet i Europa har varit tufft på sistone och det är dags att bekänna färg. Det här är vårt bidrag till debatten, säger Björn Borgs Marketing Director, Jonas Lindberg Nyvang.

bjorn borg

Så kallade ”hudfärgade” underkläder finns nästan bara för ljushyade människor i en skala mellan ljusrosa och beige, trots att 84% av världens befolkning har en annan hudton. Konstigt kanske du tycker och vi håller med!

Den här exkluderingen har Björn borg uppmärksammat och gjort någonting åt. Nu lanseras därför Björn Borgs Skin Collection – en underklädeslinje med hela sex hudnyanser.

Här kan du spana in nyheterna!  

unspecified-1 unspecified-2 unspecified-3 unspecified

Kollektionen lanseras på FN:s dag mot rasdiskriminering den 21 mars, 2016 och finns att köpa för 299 kronor i utvalda butiker samt i Björn Borgs webbshop som du hittar här >>

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!