Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Man

HÖSTENS HETASTE YTTERPLAGG

Philip
 
 
Gör en stilsäker fullträff i något av säsongens snyggaste – och mest praktiska – ytterplagg. Metro Modes senaste bloggtillskott Philip Conradsson visar upp höstens hetaste alternativ.

 
 

Funktionell Car Coat
Carcoaten är en mix av rocken och vindjackan. Smidig, funktionell och med en elegant mångsidighet. Ytterplagget ger en sportig känsla och uppfyller alla krav du kan ställa på ett ytterplagg. Ofta utrustad med smarta detaljer som vindstopp, fodring och smart förvaring.

 
car coat
 

Tiger of Sweden, 3900 kr. Filippa K, 4200 kr. J.Lindeberg, 2500 kr. Oscar Jacobson, 3699 kr

 
 

Stilfull ytterrock
Ytterrocken är vinterhalvårets absolut bästa investering. Förutom att ytterrocken ger dig en sann gentlemanna-look så håller den dig rejält varm och passar därmed vårt skandinaviska klimat. Satsa på en rock i kamel, grått, svart eller mörkblått. Rocken är som stilsäkrast när den slutar strax ovanför knäna.

 
rock 2
 

Ljung, 4000 kr. H&M, 1299 kr. Gant Rugger, 2999 kr

 
 

Satsa på fodrad krage
Den fodrade kragen håller dig lika moderiktigt uppdaterad som rejält varm. Utbudet av ytterplagg i med en större krage, ofta i fårullsimitation är enormt. Matcha jackan tillsammans med en polotröja och ett par jeans eller kostymbyxor. Ikoniskt, stilsäkert och coolt.

 
krage2
 

COS, 1900 kr. Morris, 5499 kr.  Zara, 1159 kr. Jofama, 3995 kr.

 
 

Text. Martin Hansson

Bild. Fanny Ekstrand
 
 

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!