Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Man

Johan Lindeberg återvänder till J.Lindeberg: “Nu har tiden blivit mogen”

Johan Lindeberg

 

Nu återvänder J.Lindberg grundaren Johan Lindeberg till företaget som bär hans namn. Han valde att lämna företaget 2007 efter 11 år – men från och med januari 2016 är den välkände modeskaparen tillbaka.

 
– Min dotter Blue sa det till mig i somras när vi passerade huvudkontoret och såg den stora skylten med mitt namn på; ”jag tycker du ska göra det”. Jag har sett företaget växa och utvecklas de senaste åren och var väldigt tacksam över att Stefan tog initiativet till min återkomst. Nu har tiden blivit mogen att lägga ihop våra individuella erfarenheter för att ta J.Lindeberg till nästa fas som en stark internationell röst, säger Johan Lindeberg om återkomsten till J.Lindeberg.

 

Johan Lindeberg grundade varumärket 1996 med en vision att utmana etablissemanget i golf- och modeindustrin. Varumärket blev en omedelbar succé och hade många år av framgång, tillväxt och varumärkeskännedom. Johan kommer att börja i januari 2016. Han kommer att jobba från New York och jobba i nära relation med huvudkontoret i Stockholm.

 

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!