Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Man

Leslie Tay pratar om sin musik, sin stil och vad han fokuserar på just nu

Rapparen Leslie Tay blev precis utsedd till Sveriges bäst klädda man av tidningen Café. Med ett debutalbum på ingång så är han stekhet just nu. Han började skriva texter som tioåring och har idag släppt flera populära låtar som “Ingen annan rör mig som du”. Moderedaktör Marcus Schuterman satte sig ner med artisten för att fråga fem snabba frågor.

1. Vart växte du upp och hur var det?

– Sofielund, stökigt men ett ställe där jag lärde mig mycket om livet. Se dokumentären “Leslie Tay, killen som kommer att glänsa”. Där får man se var jag kommer ifrån och vad jag och många andra i området gick igenom.

2. Har musik alltid varit en del av ditt liv?

– Ja, tror jag skrev min första text vid 10-års ålder och sen har det bara fortsatt där. Sen började jag ju med att skriva låttexter åt andra artister innan min egna sångkarriär började, så musiken har alltid funnits i mitt liv i olika stadier.

3. Av de låtar du släppt hittills, vilken står dig närmast och varför?

– Sofie – för den handlar om stället jag kommer ifrån och den är väldigt personlig. Tror också att många kan relatera till den känslan av att längta hem.

4. Du blev nyligen utsedd till årets bäst klädda man av tidningen Café – grattis! Vad betyder det för dig?

– Att få den här utmärkelsen betyder väldigt mycket med tanke på mitt tidigare liv, och att det finns så många som klär sig bra här. Så jag är väldigt tacksam just nu och svävar lite på moln, haha.

5. Vad arbetar du på just nu?

– Mitt debutalbum!

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!