Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Man

Ludwig Augustinsson: “Det är en ära att få spela för svenska landslaget”

Ludwig

 

Fotbollsspelaren Ludwig Augustinsson är en av nyckelspelarna i U21:s guldlag. Sommaren 2014 blev han klar för danska FC Köpenhamn och övergången skedde i januari 2015. Nu syns Augustinsson i NLY Man:s nya kampanj ”The Next generation”, där modedestinationen lyfter tre framtidslöften inom sport, mode och musik.

 

Hur ser din framtidsplan ut?

– Min plan är att spela fotboll så länge jag kan, ha en framgångsrik karriär och sträva efter att nå mina mål.

 

Håller du stilnivån högt även vid sidan av planen?

– Nja, det går sådär faktiskt. Det finns ju alltid saker att jobba med och jag har en hel del kvar kan man säga haha. Men det blir bättre och bättre.

 

Vilka är dina tre favoritplagg i garderoben?

– Det är ett par fräscha sneakers, en skinnjacka och en skön t-shirt.

 

Hur känns det att få spela för landslaget?

– Det är en stor ära att spela för landslaget. Oavsett om det är för P15, U21 eller A-landslaget. Att representera landslaget är bland det finaste man kan göra och min stora dröm är att spela ett VM eller EM för Sverige.

 
Har du fått gjort några uppoffringar för fotbollskarriären?
– Det måste vara att inte kunna ha min familj och vänner nära. Blir att man ses några gånger i halvåret. Annars ser jag inte så mycket uppoffringar.

 

10_085

 Ludwig Augustinsson i NLY MAN:s kampanj “The next generation” där även artisten Sandro Cavazza och manlige modellen Oliver Kumbi lyfts.

 

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!