Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Man

Luta dig tillbaka i soffan – 5 fantastiska tv-spel du måste testa 2017

Luta dig tillbaka i soffan – 5 fantastiska tv-spel du måste testa 2017
5 Se Bildspelet
https://metromode.se/files/2016/12/titan.jpg

1. Titanfall 2 (PC, Xbox One, PS4)

Titanfall är ett spel som utforskar relationen mellan man och maskin. Spelet har både offline-spel och flerspelarläge. Titanfalls kampanj handlar om Jack Cooper som är en pilot. I Titanfall-världen är piloterna de som styr titanerna (stora robotar) och Jack sluter upp bakom fiendens front med en annan pilots titan och de måste ”länka” tillsammans för att överleva. Titanfall 2 har en grym rörelse i spelet. Du kan dubbelhoppa, springa på väggar och glida fram. I ett ”first-person shooter”-spel (FPS) behöver man verkligen känna att det man gör med kontrollen får utspel på skärmen för att spelet verkligen ska fungera, och Titanfall 2 levererar verkligen.

Titanfall 2 – 450 kronor. Finns att köpa här.

https://metromode.se/files/2016/12/Tyr.jpg

2. Tyranny (PC)

Tyranny är ett spel som kastar in dig i en värld där onskan redan vunnit. Spelaren är redan från början tvången att välja mellan två ondskor. Tyranny är ett spel där du konstant frågar dig själv om du verkligen gör rätt som hjälten i spelet. Det artistiska i den här spelet är att spelaren hela tiden möts av svåra beslut som nästan gör ont att ta. Det är verkligen en mental utmaning.

Tyranny – 363 kronor. Finns att köpa här.

https://metromode.se/files/2016/12/Dis.jpg

3. Dishonored 2 (PC, Xbox One, PS4)

Dishonored 2 är ett av 2016’s bästa spel. Det utspelar sig i ett kungadöme som ligger på ett ö-landskap som är ett Dickens-liknande steampunk-funktionellt land där teknologi och vetenskap är drivna av olja som riket hämtar från de valar de jagar i riket. Du är Corvo Attano (eller härskarinnan beroende på vem du väljer att spela med), den kungliga beskyddaren som har ett förflutet med den mörka spirituella världen. Spelet går ut på att du ska rädda din dotter som blivit borttagen av en ond häxa.

Dishonored 2 – 370 kronor. Finns att köpa här.

https://metromode.se/files/2016/12/heroes22.jpg

4. Heroes of the Storm (PC)

Heroes of the Storm (HotS) är ett ”multiplayer online battle arena”-spel (MOBA), också kallat ”action real-time strategy” (ARTS). Grundat i realtidsstrategispel så tar du kontroll över en hjälte och spelar för en av två lag som slåss om en mapp. Blizzards HotS är ett väldigt underhållande spel där lagspel är väldigt viktigt.

Heroes of the Storm – Gratis. Finns att ladda ner här.

https://metromode.se/files/2016/12/Zombie-Army-Tril.jpg

5. Zombie Army Trilogy (PC, Xbox One, PS4)

Rebellion Developments zombiespel, Zombie Army, finns till PC, Xbox One, och PlayStation 4. Spelet är ett fristående spel som är en spin-off på Sniper Elite-serien. Det är fruktansvärt roligt att springa runt och skjuta zombies med sina vänner och prata om allt och inget över Skype. Killkväll någon?

Zombie Army Trilogy – 80 kronor. Finns att köpa här.

Tv-spel är inte dåligt för dig, de gör faktiskt ditt liv bättre. Flera studier visar att det inte finns någon koppling mellan våld och tv-spel, och andra studier visar att det finns både psykologiska och även fysiska fördelar med att spela tv-spel.

 

Det är viktigt att hitta saker som hjälper dig att varva ner på ett hälsosamt sätt. Att spela tv-spel stimulerar din hjärna och låter dig ta en paus från verkligheten. Balans är dock viktigt, eftersom för mycket spelande inte heller är hälsosamt.

 

En brittisk forskning  visade att olika spel, speciellt strategiska spel som ”Starcraft,” höjer spelarens ”hjärn-flexibilitet”. Det har inte funnits en bättre tid att spela tv-spel, och med så många fantastiska spel där ute vill vi hjälpa till att plocka ut de som du bara måste uppleva. Här listar vi de fem bästa spelen att sätta tänderna i så snart du bara kan.

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!