Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Man

MÄNNEN SOM SLÅSS OM EN OSCAR

The Theory Of Everything' - 2014

 

På söndag den 22 februari går den 87:e upplagan av Oscarsgalan av stapeln. Vi har kikat närmare männen som slåss om en Oscar, i kategorin “Bästa manliga huvudroll”.

 

Text. Martin Hansson
Foto. Rex Features

 
 

Eddie Redmayne, 33.
 
– Eddie Redmayne är ännu ganska okänd i Sverige men tippas av många ta hem en Oscar för bästa manliga huvudroll. Det är för hans gestaltning av Stephen Hawking i filmen “The Theory of Everything”.
 
The Theory Of Everything' - 2014

 
Bradley Cooper, 40.

 
– Amerikanen Bradley Cooper fick sitt stora genombrott när han fick rollen som Phil Wenneck i Baksmällan år 2009. Cooper har tre gånger tidigare blivit nominerad till en Oscar. I år är han en av de män som har chans att vinna en Oscarsstattyet för sin medverkan som prickskytten Chris Kyle i “American Sniper”.
 
'American Sniper' film - 2014
 
Steve Carell, 52.
 
– Steve Carell är främst känd inom komedier – men i år är han nominerad till en Oscars för rollen som den schizofrene miljonären John DuPont i drama-thrillern “Foxcatcher”.
 
'Foxcatcher' Film - 2014
 
Benedict Cumberbatch, 38.
 
– I filmen “The Imitation Game” spelar Hollywood-darlingen Benedict Cumberbatch en arrogant geniförklarad matematiker som har en släng av Aspergers syndrom. Den brittiske skådespelaren har kända roller som Stephen Hawking i TV-filmen “Hawking” och Sherlock Holmes i serien “Sherlock” på CV:et.
 
The Imitation Game - 2014
 
Michael Keaton, 63.
 
– 2003 nominerades Michael Keaton till en Golden Globe Award för sin roll i filmen “Live from Baghdad”. Nu är han högaktuell i omtalade “Birdman” där han kan ta hem en Oscar för bästa manliga huvudroll.
 
Birdman - 2014
 
Här är de som kan vinna en Oscars för “Bästa manliga biroll” ;

 

–  Robert Duvall (The Judge)
–  Ethan Hawke (Boyhood)
–  Edward Norton (Birdman)
–  Mark Ruffalo (Foxcatcher)
– JK Simmons (Whiplash)

 
 

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!