Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Man

Martin Hansson är en av Sveriges bäst klädda män 2016

herrmode201614
I 25 år har Café utsett de bäst klädda männen i Sverige. Vi är väldigt stolta över att vår egen moderedaktör Martin Hansson toppar årets prestigefyllda lista med en femteplats av 50 stilsäkra herrar. Här bjuder han på framgångskonceptet bakom den hyllade stilen – och delar med sig av tre exklusiva stiltips
 
Cafés motivering lyder:

“Metro Modes populära herrmodebloggare påverkar många mäns klädval. Martin bär snyggt och ledigt upp alla slags kläder och visar på ett förstklassigt sätt hur man kombinerar olika slags plagg och adderar accessoarer för en lyckad look.”
 
Hur känns det att har blivit utsedd till en av Sveriges bäst klädda män?

Det känns självklart otroligt kul – och väldigt motiverande!
 
Hur kommer det sig att vi hittar dig så högt upp på listan?

Oj, jag jobbar väldigt hårt för att hinna med allting och har satt mitt namn på flera stora herrmode-kanaler under de senaste åren. En annan framgång kan vara att jag fått möjligheten att samarbeta med några av de största modevarumärkena vilket gett stor synlighet.
 
Processed with VSCO with a6 preset
 
Hur hittade du din personliga stil?

Jag har testat så många olika stilar men känner först nu att jag har hittat mina signaturplagg. Och utifrån dem sen kan variera stilen efter säsong och tillfällen.
 
Vilka är dina tre bästa stiltips till män idag?

1. Ett par riktigt snygga skor sätter stilen. Svenska män borde lägga mer krut på valet av skor.
 
2. Passform! Det spelar ingen roll vilket märke plaggen kommer från eller vad de kostar om passformen inte är perfekt. Var noggrann och gör skräddarändringar vid behov – inte bara när det gäller kostymer.
 
3. Sen tycker jag att fler män borde anamma en ödjmuk gentlemannaattityd. Det ligger en hel del sanning i den gamla klyschan att stil sitter i så mycket mer än bara kläderna.
 
Okej, vi måste fråga – vilket är dyraste modeköpet i garderoben?

Ett av de dyraste köpen är min portfölj i läder från Bottega Veneta. Blev 18 000 kr fattigare men 150% motiverad till att fortsätta jobba hårt.
 
Här kan du spana in Martins grymma modeblogg >>

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!