Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Man

MAXA VINTERSTILEN MED SKEPPARKAVAJ

Skepparkavaj

 

Den klassiska skepparkavaj blir aldrig blir fel när temperaturens kvicksilver möter minusgrader. Martin Hansson tipsar om åtta prisvärda och värmande skepparkavajer.
 
 
Ett av garderobens mest användbara ytterplagg är skepparkavajen. Skepparkavajen är hetare än någonsin denna säsong och ett utmärkt val när du söker efter ett ordenligt värmande ytterplagg som skyddar mot den skandinaviska kylan och vinden. Den mest klassiska modellen är dubbelknäppt med snedställda fickor och förekommer oftast i svart eller mörkblått. Skepparkavajens matchningsmöjligheter är oändliga och det är  lättburet ytterplagg som ger alltid ger en snyggare look. Om du eftersträvar ett mer elegant klädval är skepparkavajen ovanpå en kostym en stilsäker kombination, liktväl som detta ytterplaggpassar utmärkt när du bär en grövre stickad tröja och jeans.

 

Skepparkavajen är ett plagg vars modepopularitet kommer vara densamma om tjugo år så det är värt att investera i. Mitt stylingtips – oavsett vad du bär för ytterplagg – är att matcha det monokromt för en stilfull helhet.

 
 
Så väljer du rätt jacka;

1. Kompromissa inte för mycket med kvalitén. Just ytterplagg för vintersäsongen är ett plagg som du bär väldigt ofta och i en lång tid framöver.
 
2. Tänk figurnära. Trots att du ska få plats med två lager av kläder under vill du nog inte se större ut än vad du faktiskt är.
 
3. Var medveten om materialval. Vissa material tål mer än andra så välj ytterplagget utefter dina behov och livsmönster.
 

 

Gant, 4999 kr

Gant, 4999 krCOS, 1900 kr

COS, 1900 krZara, 1199 kr

ZARA, 1199 kr

Skepparkavaj, 999 kr

H&M, 999 kr

Selected Homme, 1095 kr

Selected Homme, 1095 kr

River Island, 1095 kr

Filippa K, 3399 kr

River Island, 1095 krMaison Kitsuné:Mr Porter, 5400 kr

Maison Kitsuné/Mr. Porter, 5400 kr

 
 

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!