Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Man

Metro Mode har fått en ny modebloggare – säg Hej till Viktor Frisk!

frisk
I dag (31/10) kan vi glatt meddela att vi har fått tillökning i Metro Modes bloggfamilj – och den nya bloggaren är ingen mindre än artisten och modeprofilen Viktor Frisk! Han har tidigare drivit sin blogg viktorfrisk.nu men kommer alltså nu att skriva under viktorfrisk.metromode.se. Vi har ställt ett par frågor till Viktor om vem han är, hans stil och om vad han tycker om att börja blogga hos oss på Metro Mode.

Berätta lite om dig själv, vem är Viktor Frisk?
 
Jag skulle säga att jag en glad kille som håller på med musik, sociala medier och jobbar med det jag tycker är riktigt kul. Jag försöker bjuda på mig själv och ibland är jag ganska klumpig! Aa, det får nog sammanfatta mig rätt bra tror jag.
 
Hur känns det att du ska börja blogga på Metro Mode?
 
Det känns kul! På något sätt så blir det som en nystart för mig. Jag har gjort mycket under mina år men det var med bloggen som allt började och sen har det andra lett till det andra hela tiden. Jag tycker om att vara kreativ i bilder, text och video så jag känner att det här kommer bli jätteroligt! Framförallt väldigt roligt att få göra det tillsammans med Metro Mode!
 
Vad kommer du bjuda på i din blogg?
 
Min vardag, mina kläder, min musik och av mitt liv som består i både glädje och ångest. Livet som händer just här och nu helt enkelt. Jag är rätt trött på slipade bilder och en uppmålad fasad som så många bloggare (inklusive jag själv) målar upp rätt ofta. Det är bättre att vara sig själv till 100 procent – det är ändå den man alltid kommer att komma tillbaka till i slutändan.
 
Berätta något roligt som nästan ingen vet om dig!
 
Jag tror inte så många vet att jag ville bli sopgubbe när jag var liten! Det var min absolut största dröm som barn. Idag tänker jag väl mer eller mindre lite annorlunda 😉
 
Vad driver dig och vad inspireras du av?
 
Jag inspireras egentligen av allt och ingenting. Det man ser och upplever under en dag blir på något sätt inspiration för morgondagen. Men jag hämtar såklart mycket inspiration från musik också!
 
Hur skulle du beskriva din stil?
 
Jag skulle beskriva min egen stil som rätt street. Jag brukar ofta klä mig efter musik – det jag lyssnar på just nu och lite beroende på vad jag har i garderoben. Ibland är jag såklart trött och går upp och tar på mig det jag gillar och känner för just då.
 
Vilket är ditt absoluta favoritplagg som du inte kan leva utan?
 
Jag kan inte leva utan min skinnjacka och min gråa hoodie, det är mer vardagsplagg men det är något jag aldrig tror jag skulle kunna leva utan!
 
Vad är det mest pinsamma du har i din garderob?
 
Fan vad svårt! Jag ville ju berätta något riktigt smaskigt nu.. men jaa..det är väl lite dålig ordning just nu. Det finns ett par kalsonger med hamburgare och mat på bland annat…
 
Vad betyder mode för dig?
 
Det betyder mycket för mig. Kläder har alltid haft en stor betydelse och jag gillar att vara fin! Det har jag nog gjort enda sedan jag var liten. För mig är det något visst med att få klä upp mig. Så kläder, mode, inspiration och stil betyder mycket för mig! Det är nog dels också därför jag tror att kombinationen av en blogg på Metro Mode kommer bli riktigt skoj!
 
Foto: Viktor Frisk privat

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!