Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Artikeln innehåller annonslänkar
Man

Metro Mode Man listar: 6 långa herrfrisyrer som är heta i höst

Frisyren är vår viktigaste modeaccessoar. Med rätt frisyr kan även den mest blygsamma outfiten höjas av ditt slående svall. Här har vi listat männen med de snyggaste, långa frisyrerna just nu. 

Höstens hårtrender för män

Glöm man bun och fixade, sofistikerade frisyrer. Höstens hetaste frisyrtrender beskrivs bäst som stökig men samtidigt vårdad. Bland alla exempel finns den Legolas-inspirerade tofsen, Håkan Hellströms dyra permanentning och Fagerstas egna rockfrisyr. Scrolla ner på sidan och hitta den frisyren som passar just dig bäst.

Alla produkter i denna artikel är utvalda av Metro Mode, affiliatelänkar till återförsäljare kan förekomma. 

Rufsigt och stökigt! KÖP

Rufsigt och stökigt!

Den här lite stökiga looken ser vi allt mer av. Vid en första anblick ser det nyvaket ut, men ofta otroligt genomtänkt. En av mina personliga favoriter bland hösttrenderna 2017.

Ett tips för att få till volymen utan att använda spray eller hårvax är ett att använda ett bra puder till hårbotten, till exempel detta för 179 kronor.

KÖP

Nästa bild
Den klassiska mittbenan KÖP

Den klassiska mittbenan

Våga ta ut svängarna och kör på mittbena i höst. Det är inte så svårt att bära upp som man kanske tror, så länge det inte är för slickat och dressat är det en välkommen trend hösten 2017. Det bästa sättet att få till stilen är genom ett bra spray, till exempel detta.

 

KÖP

Nästa bild
Fagerstas egna rocklook KÖP

Fagerstas egna rocklook

The Hives-sångaren Howlin´ Pelle Almqvist har flera gånger fått pris för sin klädsel. Ofta stilrena 50-talsinfluenser som gör sig bra på de rockscenerna han till vardags står på. För att matcha den stilen har han även lagt sig till med en välvårdad men lite stökig frisyr. Oerhört snyggt!

KÖP

Nästa bild
Den Legolas-inspirerade tofsen KÖP

Den Legolas-inspirerade tofsen

Niklas Berglind, stilexpert och en kär kollega på Metro Mode, är en sann trendsättare. Här har han satt upp håret i vad som närmast ser ut att vara inspirerat av “Sagan om ringen”-filmerna.

Läs Niklas blogg här och få mer inspiration.

KÖP

Nästa bild
Den rufsiga utsläppta varianten KÖP

Den rufsiga utsläppta varianten

Vågar man inte ta steget som Niklas Berglind gjort i bilden ovan – och inte är villig att sätta upp håret i en man bun – kan helt enkelt köra på den utsläppta varianten. Dock, ett stort aber: låt det inte bli för strandraggigt eller surfigt, det har vi sett nog av.

Saltvattenspray gör jobbet här för att få till den vågiga och “ofixade” stilen.

KÖP

Nästa bild
Håkan Hellström-lockigt KÖP

Håkan Hellström-lockigt

– Jag vet ingenting om Håkan Hellström idag mer än att han permanentar sig för 2 000 spänn i månaden, sa Timo Räisänen i en intervju med ETC tidigare i höst.

Oavsett hur dyr Håkans kalufs än må vara har han verkligen lyckats med sin lockiga, nästan pojkaktiga look.

KÖP

Nästa bild
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!