Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Man

Mitt Modeliv med “Årets bäst klädda man” Roy Fares: “Jag skulle aldrig bära skinnbrallor”

roy fares arets bast kladda man
Varje vecka möter Mitt Modeliv kända profiler inom mode, träning och livsstil. Den här veckan har vi ställt ett par kluriga frågor till tv-profilen Roy fares som vunnit titeln “Årets bäst klädda man” på Elle-galan, han avslöjar allt från vad han är riktigt bra på, hur det kändes att vinna priset som Årets bäst klädda man och om att han faktiskt har en liten gnutta scenskräck.
 
När jag fick reda på att Elle utsett mig till Sveriges bäst klädda man reagerade jag såhär…
Först så tänkte jag bara WOW, vad kul, vilken ära! Och några sekunder senare tänkte jag: Oj vilken prestationsångest!
 
Jag trivs bäst att gå klädd i…
Jag är ganska enkel i min stil och tycker faktiskt allra bäst om att klä mig i ett par schyssta sneakers, ett par välsittande jeans och bara någon snygg och enkel tröja.
 
Jag känner mig som allra snyggast när…
Det måste nog vara i en riktigt välskräddad kostym i snyggt snitt, det ger sån pondus!
 
I högstadiet såg jag ut som…
Jag såg ut som fasen… Gör inte alla det i högstadiet? Asså när man tittar tillbaka på bilder undrar jag vad jag tänkte på men det tror jag å andra sidan att man kommer fortsätta göra livet ut liksom, många trender är ju inte så snygga att titta tillbaka på…
 
Men nu har jag hittat min stil och den är…
Jag är ganska klassisk i min stil. Jag skulle nog beskriva den som dressad men inte extravagant! Jag skulle liksom inte sätta på mig en glitterslips typ. Bra material, passform i all sin enkelhet är helt klart snyggast enligt mig. Färgmässigt är det nog marinblått, vitt och svart som jag gillar mest.
 
Många tror att mina arbetsdagar ser ut såhär…
Ja, många tror väl att jag går jättetidigt, bakar en himla massa kakor hela dagen lång, att jag äter upp alla dessa kakor och sen går och lägger mig.
 
Men egentligen är det såhär…
Jag går upp och svarar på en massa mejl, sticker iväg och tränar, om jag har nåt jobb inbokat så bakar jag för dem, går på möten och så. Men mina arbetsdagar är väldigt varierade. Och jag bakar absolut inte varje dag, även om jag skulle vilja.
 
Det dyraste jag har köpt i klädväg är…
– Oj vad svårt, men det måste nog ha varit min riktigt snygga smoking från Ralph Lauren.
 
Något folk inte vet om mig är…
Jag är extremt pedant och noggrann. Många tror kanske också att jag är lite stel och strikt men det är jag inte, jag kan absolut chilla till det ibland.
 
Inte för att skryta men jag är riktigt bra på…
Att baka såklart! Men jag är faktiskt också riktigt bra på att dansa!
 
Något jag skulle vilja bli bättre på är…
Att hantera obekväma situationer. Typ som nu när jag blivit nominerad till det här kommer det kännas märkligt och lite obekvämt för mig att kliva upp på scenen. Jag skulle inte beskriva det som scenskräck, jag kan liksom baka i tv eller på en scen framför hundra personer men när jag ska synas i ett annat forum där jag inte gör ”min grej” så blir jag lätt lite obekväm.
 
Det snyggaste plagget på en man är…
En enkel snygg t-shirt som sitter riktigt bra, typ lite tight över armar och bröst och lös runt magen och så får den inte vara för lång, det är inte snyggt!
 
Och på en kvinna…
High heels! Asså jag tycker det händer något med en tjej i klackar, pondusen är enorm! Jag tycker typ att par riktigt snygga klackar kan symboliser feminism och en stark och rakryggad kvinna typ.
 
Ett plagg jag aldrig skulle bära är…
Jag skulle aldrig bära skinnbrallor, det känns inte alls som min stil. Jag gillar inte heller att bära färgen… Eller asså kanske på typ en strand i karibien till en schysst bränna i så fall!

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!