Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Man

Mitt Modeliv med Kevin Triguero: ”Jag äter cirka ett kilo kyckling om dagen”

Kevin Triguero
I veckans Mitt Modeliv träffar vi den snygga och trevliga Kevin Triguero. Han arbetar som modell (just nu aktuell för Björn Borg), dessutom driver han en inspirerande träning- och modeblogg här på Metro Mode.
 
Jag mår som bäst när jag…
Om jag ska vara helt ärlig så är träningen grundläggande för att jag ska må bra. Det tror jag min flickvän Ellinor fått erfara. Jag känner mig inte hel utan att ha tränat och det känns som om jag har myror i brallorna om jag inte tränat under dagen.
 
Om jag fick åka var som helst här och nu hade jag…
Åkt till la ”Isla bonita”. Får jag välja ett resmål så väljer jag alltid Ibiza före allt annat. Det är en fantastisk ö men en väldigt varierande atmosfär. Man kan träna, sola, bada, dansa när som helst på dygnet. Det är bara en själv som sätter sina begränsningar.
 
När jag vill göra ett gott intryck har jag på mig…
Passande klädsel. Det vore dumt att säga att jag alltid är finklädd när jag vill göra gott intryck. Ibland är relativt naket det bästa intrycket man kan ge. Allt beror på situationen men i slutändan handlar ett bra intryck om vem man är som person och inte vad man bär.
 
I tonåren såg jag ut som…
Christiano Ronaldo eller det var i alla fall vad folk runt omkring mig tyckte. Ganska töntigt, jag vet, men nu vet ni det.
 
Men nu när jag har hittat min stil skulle jag beskriva den som…
Anpassar mig efter situation men uppklätt/casual och manligt. Jag har lämnat den pojkiga stilen bakom mig för länge sedan men jag har heller aldrig anammat manliga James Bond-stilen. Jag försöker hålla mig däremellan. Gärna något uppklätt och som jag gärna bryter av med något lite mer avslappnat.
 
Något som folk inte vet om mig är…
Att jag alltid somnar till film. Min flickvän blir väldigt arg på mig ibland när hon märker att jag sovit igenom hela filmen. Det tar bara några minuter in i filmen innan jag däckar och jag lyckas alltid vakna fram mot slutet. Hon brukar fråga mig vad som hänt däremellan och jag måste alltid ge henne ett klokt svar.
 
Min stilförebild är…
David Gandy. Han klär sig otroligt väl och manligt. Jag inspireras utav hans framgång inom modebranschen.
 
Jag trivs bäst att gå klädd i…
Det finns inget sådant i min värld. Jag måste gå klädd i det som känns bra för stunden. Jag älskar att gå klädd i träningsplagg, vardagsplagg eller mer uppklätt – vilket som bara det känns bra för stunden.
 
I matväg spenderar jag mest pengar på…
Nötter och kyckling. Jag äter cirka ett kilo kyckling om dagen och nötter måste alltid finnas nära till hands.
 
Av: Elina Malm
 
 
Läs även Mitt Modeliv med:
Philip Conradsson: ”Jag kan skriva en uppsats om alla mina stilmissar”
Emelie Törling: ”Att bo i NYC känns som en film varje dag”
Valerie Aflalo: ”I högstadiet var jag hiphopare med stora guldhalsband”
Mona Johannesson: ”Jag tillhörde dem som ville se ut som alla andra”
Emilia de Poret: ”I tonåren bytte jag namn till Angel”
Oscar Arrsjö: ”Så fort man kommer utanför tullarna står Foppatoffelsmännen där”
Martin Hansson: ”Min gymnasietid bestod av att reta upp gamla fackpampar i min hemstad”

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!