Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Man

TEST: MOBILEN SOM PASSAR BÄST FÖR STORA HÄNDER

GalaxyNote4

 

Nya jätteluren från Samsung kan ha marknadens bästa skärm. Men mobilen är också lite klumpig – och passar bäst för stora händer. Här svarar Metros prylexpert Aron Andersson på fem frågor om Samsungs nya Galaxy Note 4.

 

Hur bra är Galaxy Note 4?

– Den är jättebra. Är det något mer du ville veta?

 
Ja, utveckla gärna lite?

– Okej, den första Galaxy Note var ju egentligen den första jättemobilen, och framstod då som ett skämt. Men nu har till och med Apple, flera år senare, efterapat. Den som använt någon av föregångarna vet hur vassa dessa mobiler är, och höstens modell är inget undantag.
 

Vad gör den så bra?

– Den största fördelen med en jättemobil är dess jätteskärm, och den är verkligen grym på Note 4. Upplösningen är hela 2 560 x 1 440 pixlar och det finns egentligen inget att anmärka på. Skärpan och färgerna rår ingen annan på. Till skillnad från Iphone 6 Plus och andra konkurrenter har dessutom Note 4 en tillhörande penna som gör den stora skärmen extra smidig att använda.

 

Finns det något som är mindre bra med Galaxy Note 4?

– Uppdateringarna jämfört med Note 3 är kanske inte revolutionerande vilket gör att det är svårt att hurra av lycka över den nya modellen. Note-mobilerna innehåller också väldigt många funktioner som gemene man troligtvis aldrig kommer att använda. Dessutom är en jättemobil så klart ganska klumpig.

 

Pris: 7500 kr
Mått: 53,5 x 78,6 x 8,5 mm
Skärm: 5,7 tum. 2560 x 1440 pixlar
Kamera: 16 megapixel

 
 

Text. Martin Hansson // Läs hela testet av Metros prylexpert här.

 

 

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!