Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Man

Nu vet vi vem som har Sveriges i särklass bästa skägg 2016

I lördags (22/10) korades vinnaren i tävlingen “En karl med skägg” där män med riktigt bra skäggväxt tävlade om titeln “Sveriges bästa skägg”. Som vinnare stod till slut Memo Göcek från Täby och OM hans fantastiska skägg var värd vinsten!

Skärmavbild 2016-10-24 kl. 14.20.49 Memo Göcek från Täby i Stockholm, vinnare av “En karl med skägg” 2016.
 
Det var Auktionsverket i Göteborg som fick äran att anordna spektaklet. Dagen startades med en mässa där olika företag och barberare fick visa upp och sälja sina olika produkter. Under kvällen utnyttjades lokalen istället som plats för mingel och fest.
 
Gästerna på festen fick röstningskort tilldelat sig där de fick ringa in vilken av de tio finalisternas skägg de tyckte höll högst standard. Det fanns även en jury på plats som tillsammans med gästerna korade vinnaren. De tävlande hade också möjlighet att argumentera kring varför just deras skägg borde vinna.
 
Vinnaren Memo Göceks argument var: “Jag har tjockt skägg, det tror jag är min styrka. Min pappa hade alltid skägg och jag ville ha det som honom”.
 
Memo var dessutom den enda som hade fixat sitt skägg själv!
 
De tio finalisterna
puff-2

Foto: enkarlmedskagg.se
Källa: Göteborgs-Posten

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!