Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Man

Pouch Pals förvarar dina hörlurar och laddkablar snyggt

pouch-pals-brown

 

I höst gör det nystartade svenska varumärket Pouch Pals debut. Den franska konceptbutiken Colette och det anrika varuhuset Le Bon Marché i Paris blir de första fysiska återförsäljarna av debutprodukten – en läderpouch som skyddar och förvararar dina hörlurar eller laddkablar.

 

– Det finns i princip ett fodral för allting, men inget för dina hörlurar och laddkablar så vi bestämde oss att för att ändra på det. Pouch Pals ger dig ordning och reda på dina kablar på snyggast möjliga sätt, säger Kristoffer Vural, grundare av Pouch Pals.

 

Pouch Pals är gjorda av ekologiskt skinn från Italien och tillverkas i Stockholm, där varumärket har sin bas. Produktens syfte är att förenkla din vardag genom att göra trassliga sladdar till ett minne blott.

 

Pouch Pals

I dagsläget finns Pouch Pals tillgänglig i totalt nio krispiga färger och utöver Colette och Le Bon Marché i Paris finns produkterna att köpa för 149 kr på pouch-pals.com.

 

 

Av. Martin Hansson

 

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!