Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Man

REA: Här är de 10 bästa nätbutikerna

puff_bad

 

Reasäsongen är officiellt igång och det är ett utmärkt tillfälle att fynda vår- och sommarsäsongens kollektioner. Modeexperten Herman Bystöm har listat några av sina favoritbutiker som nyligen har startat sin realisation.

 

Av. Herman Byström

 

Weekday: Att handla kläder för lunchpengar blir verklighet när Weekday kör 50% på sitt sortiment. Nu har de visserligen hållit på ett tag och deras sortiment kräver lite mer filtrering än andra, men det finns definitivt plagg att frossa i.

 

Sneakersnstuff: Skor är perfekt att inhandla på rea. De är ofta inte bundna till någon speciell säsong, så passa på att fynda.

 

Mr Porter: Mr Porters plats på nätbutikernas tron är lika självklar som LeBron James annalkande tunnhårighet. Just nu erbjuder jätten upp till 40% på vår- och sommarkollektionerna.

 

End Clothing: En riktig favorit är brittiska End Clothing. Här trängs en salig blandning av framförallt lite mer street-betonat mode. Ta en extra titt på det breda utbudet av Levi’s Vintage Clothing som nu reas ut.

 

Nitty Gritty: En av Stockholms bästa butiker har även en webshop (!) och de har precis börjat med 30% på näst intill hela sortimentet. Favoriter från deras utbud inkluderar Margaret Howell och överhajpade sneakermärket Spalwart.

 

Our Legacy: Our Legacy började redan i förra veckan sin rea online och det finns tyvärr inte så jättemycket kvar. De kör dock på 40% så fyndmöjligheter finns!

 

Oi Polloi: Även fast Oi Polloi är snåla vad gällande reapriser så går det inte att förneka att nätbutiken huserar jävligt mycket grymma kläder. Rean ligger just nu på 20-30%, men fördelen är att det finns mycket storlekar kvar.

 

Yoox: Om man verkligen vill fynda så rekommenderas några timmars sökande på den enorma outlet-nät-butiken Yoox. Fokus ligger framförallt på italienska märken inom det lite mer dressade modet. Kika gärna lite extra på märken som L.B.M. 1911 och Boglioli – de finns i massvis.

 

Gentry NYC: Nätets och troligtvis världens bästa fysiska butik heter Gentry och håller hus i Brooklyn, New York. De kör just nu upp till 30% på sitt fantastiska utbud. Såklart blir problemet tull- och importavgifter för oss svenskar, dock brukar de flesta mindre butiker vara villiga att skicka paket som gåva.

 

The Bureau Belfast: Ett lite mer okänt namn i listan är The Bureau Belfast. Deras fokus går lite mer mot workwear- och streetmode. Även här är inte rean extremt generös ännu (20-30%) men den breda märkesarsenalen och storlekssorteringen gör den ändå nämnvärd.

 

 

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!