Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Man

Så bra klär sig fotbollsstjärnorna

Så bra klär sig fotbollsstjärnorna

 

De är stjärnor på planen men hur ser det ut i garderoben? Metro Mode tar tempen på fotbollsspelarnas klädstil.

 

Av. Herman Byström

Foto. Rex Features

 

 

Andrea Pirlo – Metros betyg: 7/10

Italienska mittfältaren Andrea Pirlo behärskar inte bara matchavgörande frisparkar, han klär sig också som bara italienare kan. Med precis rätt antal skjortknappar knäppta och ett klassiskt sydeuropeiskt hårsvall hör han lika hemma på fotbollsplanen som utanför Pitti Uomo-mässan.

Andrea-Pirlo

 

Cristiano Ronaldo – Metros betyg: 2/10

Han har kallats världens bästa fotbollsspelare och har därmed en given plats i vår kartläggning. Cristiano Ronaldo bär nästan uteslutande Gucci men resultatet ser dessvärre ofta ut som ett stilistiskt självmål. Metro tipsar fotbollsguden att investera i en stilren och välsittande kostym.

 

Cristiano Ronaldo

 

Zlatan Ibrahimović – Metros Betyg: 4/10

Alla minns väl Zlatans vändning i den andra playoff-matchen i mot Portugal 2013? Tyvärr släckte Ronaldo Sveriges VM-drömmar men en tröst för vår svenska superstjärna är i alla fall att han slår sin portugisiska rival i vår ranking. Ibra satte trots allt den manliga hästsvansen på kartan.

 

Zlatan Ibrahimovic

 

Xabi Alonso Metros Betyg: 8/10

Med välsittande kostymer och ett vältrimmat skägg är det svårt att inte gilla Xabi Alonsos stil. Vi har egentligen bara en fråga, var köper du dina kläder?

 

Xabi Alonso

 

David Beckham Metros Betyg: 9/10

Högst upp på modetronen sitter en självsäker David Beckham. På sig har han en perfekt skinnjacka eller en välskräddad svid. Osynligt för ögonen döljer sig kalsonger med hans eget namn på. Kort sagt, Beckhams position som fotbollsvärldens bäst klädda är ohotad.

 

David Beckham

 

 

______

Du har väl inte missat
5 enkla tips för att undvika fotsvett i sommar
Han är svenskt herrmodes allra mäktigaste
David Lettermans stilresa genom åren

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!