Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Artikeln innehåller annonslänkar
Man

Så bygger du den perfekta vårgarderoben 2017

Så bygger du den perfekta vårgarderoben 2017
4 Se Bildspelet
https://metromode.se/files/2016/12/HM-Tröjor.jpg

Tröjor

Vit, grå, och kamel är riktigt grymma färger som får din alldagliga look att se stilsäkrare ut samtidigt som det är basfärger.

H&M tröja200 kronor

https://metromode.se/files/2016/12/T-Shirts-BULK.jpg

T-shirts

En vit, grå, och blå t-shirt passar till vad som helst. Du kan kombinera en vit t-shirt med allting, en grå med det mesta och en blå med mörka plagg. Det kan vara väldigt snyggt att kombinera två plagg av samma färg, till exempel en blå t-shirt och en blå tröja.

UniQlo t-shirt117 kronor

https://metromode.se/files/2016/12/Weekday-bulk-jeans.jpg

Jeans

Jeans är grunden i bra garderoben. Alla behöver ett par riktgt bra jeans som kan slitas med tiden. Ju slitnare desto coolare, men man vill alltid ha ett par lite finare som passar för den där middagen med flickvännens familj.

Weekday Jeans 400 kronor

https://metromode.se/files/2016/12/Strumpor-BULK.jpg

Strumpor

När du måste ha strumpor ska du satsa på ett par i en mörkare nyans. Mörka strumpor tonar ner looken och fokus blir på sko eller byxa. Glada strumpor får vara bänkvärmare när du bygger din nya garderob.

UniQlo Strumpa26 kronor

Att bygga om sin garderob kan kännas jobbigt, men sanningen är att det är enklare än vad du tror. Du måste bara veta hur du börjar. Någonting som går hand i hand med att bygga om sin garderob är att bulk-shoppa.

Det är sant, kvinnorna i våra liv är inte överdrivet förtjusta i det (det är ju inte så sexigt för den delen heller) men bulk-shopping är både praktiskt och effektivt. När man vet att någonting fungerar och man vet hur slutresultatet blir – varför bryta ett vinnande koncept?

 

Däremot finns det några grundregler du bör känna till när du bulkshoppar. Metro Modes moderedaktör Marcus Schuterman tipsar  om vilka plagg du ska satsa på.

 

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!