Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Artikeln innehåller annonslänkar
Man

Så fixar du det perfekta glitterskägget – 3 enkla steg

guldskägg

 

Glitterskägget slog ner som en färgglad och skimrande bomb igår. Nu ställer sig många frågan HUR gör man? Intresset är enormt och Metro Mode rätar nu ut frågetecknen åt er alla som legat sömnlösa och funderat.

 
För att få till det perfekta glitterskägget krävs inte nödvändigtvis ett långt och frodigt skägg. Det du behöver är vilja och några resurser som du enkelt får tag i till ett överkomligt pris! Här kommer 3 enkla steg till hur du får till det!

 

STEG 1 GLITTERSKÄGG
Har du ett längre skägg, hipster-modellen, så kan du börja med att preparera skägget med olja eller vax och noga arbeta dig igenom skägget så att varje strå blir lite klibbigt och fästvänligt, kamma gärna igenom skägget för ett snyggare resultat. Har du kortare skägg så kan du lägga basen med vaselin eller valfri syster, flickvän, mamma eller kollegas läppglans. På det viset får du till en lite lätt skimrande bas för ett fylligare resultat!
 
steg 1 glitterskägg produkter (kopia)
Skäggolja “Grave Before Shave” 149 kr
Skäggvax “Strong Hold” 85 kr
Vaselin “Klöver” 18 kr
STEG2 GLITTERSKÄGG
Här är det bara att gå lös med glitter. Om du inte gillar att dammsuga föreslår vi att du håller dig utomhus eller i duschen så att du enkelt kan skölja ner överflödigt glitter! Puffa på, häll, dutta och pudra med hobby glittret tills du känner att du uppnått önskvärt resultat. Köp gärna flera burkar så det inte blir snålt med glitter, skägget sväljer mer än man tror.
 
Glitterpulver GLITTERSKÄGG (kopia)
1. Guldglitter 49 kr
2. Multifärgat glitter 23 kr

3. Självlysande glitter som lyser upp i mörkret 39 kr

STEG 3. GLITTERSKÄGG

När du är nöjd så gäller det att fixera glittret så gott det bara går, Här rekommenderar vi en spray med mycket hög hållbarhet. Det finns också glitterspray att avsluta med för bästa resultat.
FIXERA GLITTERSKÄGG SPRAY (kopia)1. Hårspray “Extra Strong” 55 kr
2. Glitterspray 49 kr
3. Hårspray som är enkel att ta med, 99 kr

 

Det kommer att falla glitter från ditt skägg under kvällens gång, men se det som ett partytrick när glittret dalar likt konfetti på dansgolvet när du dansar loss!

 

 

Av: Lovisa Carlberg

 

 

 

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!