Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Man

Så mycket pengar har Zlatan dragit in – det här spenderar han dem på

Har du någon gång funderat över hur mycket pengar Zlatan Ibrahimovic egentligen dragit in genom året? Vi har! Just därför är det extra roligt att Veckans Affärer släppt sin lista över Sveriges miljardärer där fotbollskungen kammat hem en plats på listan.

zlatan-ibrahimovic

Det handlar inte om någon toppplacering i listan med 178 miljadärer (där Ingvar Kamprad har en given förstaplats) men på plats 147 hittar vi honom med en förmögenhet på, HÅLL I ER NU 1,2 miljarder kronor. En siffra som skulle få “en vanlig dödlig” att trilla av stolen, med vetskapen om att de låg och vilade på kontot.

 

Så vad har vår älskade Zlatan gjort för alla pengar då? Bland annat investerat i ett antal hus. 2015 renoverade han och Helena en stor kyrka på ca 1000 kvadratmeter mitt på Östermalm i Stockholm, som du ser på bilden ovan för ca 110 miljoner kronor, skriver Leva&Bo.

Zlatans hus

När familjen inte hänger i Stockholm ska de också ha ett hus i det välbärgade området Cheshire i England där Zlatan spelar i Manchester United. Här visar Expressen dig runt i huset.

laferrari

Utöver dyra husköp har Zlatan även lagt ner ett antal slantar på lyxiga vrålåk. Under året som varit har han bland annat köpt världens snabbaste Ferarri Laferrari som bara finns i 499 exemplar och kostar runt tolv miljoner kronor, skriver Aftonbladet.

 

Ja, det går sannerligen bra nu säger vi på Metro Mode som gratulerar fotbollsspelaren till miljardregnet.

 

Källa: Veckans Affärer
Foto: REX Features

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!