Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Man

Senaste modetrenden för män: Bär håriga tofflor utomhus

När någon säger tofflor med hår tänker nog de flesta på innetofflor och mys framför brasan men nu kan det komma att ändras. Metros moderedaktör Martin Hansson ger tummen upp för nya trenden.
sandaler herr
Håriga tofflor kan komma att bli en stor modetrend våren 2017. 
 
Grattis till alla som älskar att glida omkring i fluffiga tofflor inomhus. Nu spås den fluffiga tofflan bli en av vintern och våren 2017 hetaste trender – i alla fall om man ska tro vad några av världens största modehus visat upp, vilket även livsstilsmagasinet GQ rapporterar.
 
Under Milanos modevecka såg vi bland annat det italienska modevarumärket Gucci visa upp sandaler med hår i, när de presenterade vårens kollektion för 2017. Även trendsättande märken som Fendi och Marni har exponerat de fluffiga sandalerna de senaste säsongerna. Metros moderedaktör Martin Hansson tror att trenden kommer att bli populär hos svenska modeprofiler men inte slå kommersiellt;
 
– Jag tror vi kommer att få se flera av de största och mest inflytelserika modeprofilerna bära de håriga sandalerna, i alla dess former. Men med tanke på det skandinaviska klimatet har jag svårt och se att det slår kommersiellt och kommer sitta på alla människors fötter.
 
Att bära håriga tofflor utomhus får i alla fall hans godkännande.
 
– Det kräver en viss stil-koll av sin bärare för att lyckas snyggt men jag ger tummen upp. Lyckas man kombinera dem rätt med ett par vida byxor till kan det bli väldigt snyggt. Visst finns det chans att ni kommer hitta de håriga tofflorna på min skohylla i vår.
 

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!