Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Man

Slutsålda i USA – nu kommer de hajpade skorna till Sverige

Chuck Taylor All Star II

 

När Converse lanserade Chuck Taylor All Star II i USA i somras sålde den slut på 24 timmar. Det är första gången på 66 år som det sker en uppdatering av den klassiska sneakerns design, samtidigt som sulan förbättras. Nu släpper Converse 2000 par i Sverige, lagom till julhandeln.

 

Kurt Cobain stod på scenen i dem, basketlegenden Wilt Chamberlain spelade i dem, Rocky sprang i dem och amerikanska soldater tränade i dem under andra världskriget. Chuck Taylor All Star är en sko som varit med om mycket.

 

Sedan Nike köpte upp Converse 2003 har de båda varumärkenas fans väntat med spänning för att se resultaten av samarbetet. Med lanseringen av Chuck II klipps nu invigningsbanden för ett partnerskap mellan Converse och Nike som bygger på teknik och design. Inledningsvis släpper Converse en begränsad upplaga i Sverige med omkring 2000 par Chuck II till utvalda butiker i landet. De finns ute till försäljning från och med början av december – och vill man vara säker på att få tag i ett par så bör man hänga på låset.

 

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!