Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Man

Sno stilen av Hollywoods hetaste skådis

Sno stilen av Hollywoods hetaste skådis
5 Se Bildspelet
https://metromode.se/files/2015/05/jake_gyllenhaal_1.jpg

Satsa på ton-i-ton

1. På filmfestivalen i Cannes sportar Gyllenhaal en helsvart outfit och ser lika bekväm ut som Johnny Cash då det begav sig. Satsa på ton-i-ton styling för en sofistikerad och trendig look.

https://metromode.se/files/2015/05/jake_gyllenhaal_2.jpg

Stilsäker i ullrock

2. Den blå ullrocken är ett lika stort måste som att använda tandtråd. Investera i en klassiker och kombinera den med allt du äger.

https://metromode.se/files/2015/05/jake_gyllenhaal_3.jpg

Rådenim

3. Skådisen har hakat på rådande jeanstrend och satsar på rådenim och en western-inspirerad jacka. En riktig fullpott i vår mening.

https://metromode.se/files/2015/05/jake_gyllenhaal_4.jpg

Höj hipsternivån i bomberjacka

4. När Jake Gyllenhaal hänger med kompisen Marcus Mumford från Mumford & Sons så gäller det att höja hipsternivån. Detta görs i bomberjacka och Söder-godkända svarta jeans.

https://metromode.se/files/2015/05/jake_gyllenhaal_5.jpg

Välskräddat

5. På röda mattan så är det välskräddat som gäller. Med blå kostym och vit skjorta klarar man sig lika bra på Wallenbergarnas styrelsemöte som på middagen.

 

Jake Gyllenhaal har alltid varit ett objekt för beundran men 2015 är förmodligen hans bästa stilår hittills. Svenskättlingen som senast var aktuell som jurymedlem på Cannes filmfestival sätter ribban högt och gör anspråk på titeln som Hollywoods bäst klädda man. Metro Mode har valt ut stjärnans snyggaste outfits.

 

Av. Herman Byström

 

 

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!