Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Artikeln innehåller annonslänkar
Man

Sno stilen av kändismodellen Lucky Blue Smith

Sno stilen av kändismodellen Lucky Blue Smith
3 Se Bildspelet
https://metromode.se/files/2017/02/Lucky-3.jpg

Lucky Blue Smith

En stilsäker look grundas i enkla plagg. En läderjacka, ett par skinny-jeans, och ett par boots. Snyggt, stilsäkert och tidlöst. Man kan se att Lucky har valt ett par silvriga boots för att krydda till looken – här väljer han att lägga fokus på skorna. Om man inte vill ha boots så kan man alltid välja ett par sneakers.

Läderjacka: Jack & Jones – 800 kronor. Finns att köpa här.

T-shirt: H&M – 130 kronor. Finns att köpa här.

Jeans: Weekday – 400 kronor. Finns att köpa här.

Skor: Zara – 500 kronor. Finns att köpa här.

https://metromode.se/files/2017/02/Lucky-2.jpg

Lucky Blue Smith

Lucky förstår hur stilsäkerhet och tidlöshet fungerar. Stilsäkerhet och tidlöshet får man enklast genom att man använder kläder som har en färg som looken grundas i och sen har något enstaka plagg som gör hela looken speciellare – som ett par skor eller jacka med annat mönster eller färg. Här satsar Lucky på mocka-jackan som är i camouflage.

Jacka: Zara – 800 kronor. Finns att köpa här.

Tröja: Asos – 125 kronor. Finns att köpa här.

Byxor: Tiger of Sweden – 1500 kronor. Finns att köpa här.

Skor: Zign – 900 kronor. Finns att köpa här.

https://metromode.se/files/2017/02/Lucky-1.jpg

Lucky Blue Smith

Oavsett om det är för röda mattan eller för en middag med familjen så är det rolig att klä upp sig. Satsa på ett par mörktonade finbyxor och en snygg uddakavaj. Ta stunden i akt att klä upp dig!

Kavaj: Noose & Monkey – 1750 kronor. Finns att köpa här.

Skjorta: H&M – 130 kronor. Finns att köpa här.

Byxor: Hugo – 2100 kronor. Finns att köpa här.

Skor: Boss – 2795 kronor. Finns att köpa här.

Lucky Blue Smith har blivit en av världens främsta manliga modeller. 18-åringen klär sig väldigt stilsäkert och många använder Lucky som inspirationskälla. Här listar Metro Mode Mans moderedaktör Marcus Schuterman tre snygga looks på Lucky.

Det är inte enbart genom modellandet som Lucky blivit stor inom modebranschen. Hans fans, som han kallar för ”Lucky Charms”, följer honom religiöst på hans sociala medier. Ibland händer det att han lägger upp ett tweet med en adress som resulterar till att stora grupper av människor dyker upp för att hänga med kändismodellen.

”Jag gillar att flirta. Jag vill att alla [följare på hans sociala medier] ska veta att de är grymt snygga”, säger Lucky till GQ. Hans bilder är ofta flirtiga och hans fans älskar det. Nedan ser ni när Lucky är med på “The Ellen Show”.

Alla produkter i denna artikel är utvalda av Metro Mode Man. Alla produkter länkas till återförsäljarna och vissa via tjänsten Apprl.

Bilder: Rex Features

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!