Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Man

Snyggt klädd i löpspåret – NikeLab släpper ny Gyakusou-kollektion

NikeLab_Gyakusou_4_hd_1600
 
Efter samarbeten med Balmain-designern Olivier Rousteing, Riccardo Tisci, Kim Jones och tennisproffset Roger Federer presenterar nu NikeLab en ny Gyakusuo-kollektion.
 
Som NikeLabs sista del i ”Summer of sport”, som tidigare gett oss samarbeten med Olivier Rousteing, Riccardo Tisci, Kim Jones och Roger Federer presenteras nu höstens Gyakusuo-kollektion – det löpande samarbetet mellan Nike och Undercovers Jun Takahashi.

Under nästan sex år har NikeLab Gyakusou använt löpkläder för att experimentera med den förväntade balansen mellan stil och funktion. Den senaste kollektionen i det löpande samarbetet går ifrån den nedtonade färgpalett som karaktäriserat de tidigare kollektionerna och innehåller istället en uppsättning ljusa grundfärger (med detaljer i neon) för att fånga pulsen av Rio de Janeiro.
 
NikeLab GyakusouNikeLab_Gyakusou_2_hd_1600

Höstens NikeLab Gyakusou-kollektion kommer att släppas värden över den 18 augusti på nike.com/nikelab och i NikeLab-butiker.
 

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!