Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Man

Här är den ultimata Stilguiden

Martin Hansson

 

Metro Mode lanserar webb-tv-formatet “Stilguiden” med herrmodeprofilen Martin Hansson i spetsen.

 

Text. Jenny Lacis @jennylacis

Foto. Hampus Lemhag

 
 

Stilguiden riktar sig till alla än som behöver tips på hur man enkelt klär sig snyggt i vår och sommar och med fokus på student och högtider.

– Intresset för festkläder ökar alltid på våren och den här serien ska förhoppningsvis hjälpa män och studenter till en snyggare stil. Extra kul också att få göra detta i samarbete med H&M, säger Martin Hansson, moderedaktör på Metro och en av landets mest inflytelserika herrmodebloggare.

Stilguiden är en enkel och tydlig guide som ger konkreta tips inom manligt mode när det gäller fest. Det har saknats bra och snabba stiltips för män i rörligt format. Martin har alltid en öppen dialog med läsare i såväl dagstdiningen som hans blogg på metromode.se om just still och kläder.

– Den vanligaste frågan jag får är hur man väljer rätt kostym efter sin kropp och hur man matchar med accessoarer, så det är någonting vi tog upp i Stilguiden och som jag hoppas att jag lyckats ge bra svar på, säger Martin.

 

 

 

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!