Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Man

Carl Edmond, lägg det namnet på minnet. Så heter den svenska Hollywoodstjärnan Joel

Man

Svenska Hollywood-stjärnan Joel Kinnaman startar nytt klockmärke – då landar de i butik

Carl Edmond, lägg det namnet på minnet. Så heter den svenska Hollywoodstjärnan Joel Kinnamans nya klockmärke. Den 22 september kommer det nya svenska varumärket att finnas i butiker världen över.

Att profiler släpper kollektioner av alla dess slag är ingenting nytt. Kändisviner, klädkollektioner, och som i Joel Kinnamans fall – klockserier. Kinnaman själv är exalterad över samarbetet.

– Det som tilltalade mig var den klassiska designen och djärvheten i varumärket. Carl Edmonds budskap är ”Be bold. Be you.” Och det är precis hur jag lever mitt liv och jag är hedrad av att få representera varumärket, säger Joel Kinnaman i ett pressmeddelande.

Grundare av Carl Edmond, Ali Nouri, har ett långt förflutet inom klockbranschen. Redan som 13-åring köpte och sålde han klockor på nätet – tillslut var hela pojkrummet ett stort klocklager.

Designen till varumärket har skapats tillsammans med några av branschens mest framträdande namn. Bland annat den schweiziska klockdesignern Eric Giroud och hans protegé Adrian Glessing. Designen är hämtad från 60- och 70-talets svenska möbler med mycket pastell. De själva beskriver kollektionen som ”ett möte mellan minimalism och unikt karaktäristiska asymmetriska egenskaper.

Från och med den 22 september finns klockorna i butik. Lanseringen gick av stapeln redan igår, onsdag, genom ett exklusivt event.

Foto: Pressbild

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Ida Warg
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
34 kvadrat
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Elin Johansson
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind