Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Man

Populära tatueringar 2017 – 4 inspirerande konton som fixar stilen

Trots att tatueringar är definitiva och ska sitta kvar hela livet, ser vi hela tiden nya trender utvecklats. Årets mest populära trend stavas svartvit. Här listar vi fyra grymma Instagram-konton som fixar stilen. 

Tatueringstrender 2017

Tatueringar har funnits i tusentals år. Det äldsta kända exemplet är Ötzi, en 5 000 år gammal mumie vars handleder pryder små tatueringar.  Sakta men säkert har tatueringskonsten utvecklats och förfinats.

Från Ötzi – via sjömän och kåkfarare – vidare till den stora breda massan. I dag bär var och varannan person denna ädla kroppskonst. På Instagram samlar dagens tatuerare ofta sina inspirationsbilder – allt från tatueringar de gjort till skisser på blivande verk. Scrolla ner på sidan för att se mina fyra favoriter just nu.

 

Den växande handpoke-trenden

Den växande handpoke-trenden

Den Malmöbaserade tatueraren Poke Eoh specialiserar sig på handpokes. De över 217 000 Instagramföljarna bevisar att Poke Eoh är ett känt och omtyckt namn i tatueringsvärlden. Och viktigast av allt – tatueringarna är otroliga! Min favorit är den växtfyllda boxen till höger i bild.

Instagram: @pokeeeeeeeoh

 

Nästa bild
Minimalism signerad Natasa Stanojevic

Minimalism signerad Natasa Stanojevic

Med vemodiga och diffust designade ansikten, torsos och händer har Natasa Stanojevic slagit igenom stort i Stockholms tatueringsvärld. Hennes abstrakta ansikten är mina favoriter, som finns i hundratals olika designer.

Instagram: @natasaslisket

Nästa bild
Aggressiv kreativitet

Aggressiv kreativitet

Mugshotade katter, en rökande Lilla My och Tutankhamun som gråter floder – William Fjellman Olssons kreativitet går inte av för hackor. Vill man göra något som sticker ut bör man ta sig en tripp till Stockholm där Pastilliam håller hus.

Instagram: @pastilliam

Nästa bild
H.B. Nielsens mer klassiska tatueringskonst

H.B. Nielsens mer klassiska tatueringskonst

Att kalla stilen “klassisk” är kanske att onödigt kategorisera den genreöverskridande stil som H.B. Nielsen står för. Men i jämförelse med de föregående stilarna är hans tatueringar mer av den gamla skolan. I hans portfolio återfinns (väldigt fina) döskallar, porträtt och fåglar. Han gör även mer minimalistiska saker, som de fantastiska Ying & Yang-körsbären i bilden.

Instagram: @hbnielsentattoo

Nästa bild
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!