Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Man

Tiger of Swedens vår- och sommarkollektion för 2016

 

 
 

För tredje säsongen i rad presenterade igår Tiger of Sweden sin kollektion på den välbesökta herrmodeveckan i London. Tiger of Sweden återvänder till the Old Sorting Office, belägen i industriområdet kring New Oxford Street, för att visa sin vår och sommarkollektion 2016.

 

Med en suggestiv set design av ljus- och ljudinstallationer blev den gamla fabrikslokalen en arena fylld av energi och attityd. Tiger of Sweden, som är kända för sin smala och skarpa siluett, har för den här säsongen satt sig själva i kreativ exil och anammat en mer medelhavsinspirerad attityd där det smala har ackompanjerats av en lösare siluett.

 

Den skarpt skurna kavajen finns kvar i mjukt cremefärgat, vitt och dammigt blått. Säsongens byxor är vida, alltifrån raka med mjukt avsmalnande ben till en lösare och bredare siluett som känns både avslappnad och chic.
Svart och grått utgör grunden i färgskalan men känslan i kollektionen är lättsam. Nyckelplaggen utgörs av en längre blazer med sjalkrage, en tvådelad denimkostym som på ett fint sätt sammanfattar den nutida streetsmarta estetiken samt en cremefärgad parkas i teknisk nylon som är designad för att bäras till kostymbyxan istället för en vanlig kavaj.

 
 

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!