Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Man

Träna med stil

GYM_KLÄDER
 
 
Flytta in på gymmet med stil i höst. Metros träningsprofil Simon Sköld visar de snyggaste träningskläderna för varje ändamål som finns i butik just nu.
 
 
Text. Martin Hansson
Bild. Janerik Henriksson/TT
 
 
Snyggt löpsteg
Viktigast när du satsar på löpning och konditionsträning är att hitta ett par bra löparskor som passar dina fötter. Ställ frågor i sportbutikerna och berätta hur dina löparvanor ser ut bästa resultat. Kontrastfärger som neon, brandgult och rött gör att du ser snabbare ut.
 
 
LÖP
Adidas, 700 kr. Craft, 550 kr.  Asics, 1500 kr. Nike, 350 kr
 
 
Kläder för starka lyft
När du styrketränar är det smart att välja träningkläder som inte sitter åt eller hindrar dina rörelser. Skor med bra stabilitet, lösare shorts och t-shirt eller linne som överdel är ett starkt tips. Mest passande är att köra Iron man-stilen och bära svart.
 
 
styrka
 Adidas, 999 kr. Nike, 650 kr. Adidas, 400 kr. H&M, 349 kr. 
 
 
Crossfit med hög modegrad
Lyftarstrumpor, kompressionstights, crossfitjackor och t-shirt. Utbudet av bra träningskläder med hög modegrad och funktionsmaterial har exploderat när det gäller denna träningsform. Tränar du crossfit vet du att plaggen är lika varierande som själva träningen.
 
 
Crossfit
Reebok, 999 kr. Casall, 99 kr. H&M, 99 kr. Casall, 599 kr
 
 

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!