Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Man

Värmande accessoarer

Under vinterhalvåret är det lätt att stilmässigt falla med i termometerns sjunkande grader. Metros herrmoderedaktör Martin Hansson tipsar om höstens värmande accessoarer som gör dig stiligare.
 
 
Välklädd i halsduk
Väl accessoarer som gör dig snyggare och får dig att se mer välklädd ut. Låt halsdukens material vara i fokus och välj en i kashmir, ull eller bomull. Undvik akryl som varken klarar väta eller kyla. Satsa på en värmande halsduk i vinrött, mörkgrönt eller klassiska tartanrutor.
 
 

Halsdukar Bläck/MQ, 349 kr.  Tiger of Sweden, 799 kr. Acne Studios, 995 kr.  Tommy Hilfiger, 699 kr.

 
 
Värmande mössor
Mössan är ett självklart alternativ för att slippa frysa om öronen. En grå, marinblå eller kanske kamelfärgad ribbstickad luva i ullkvalitet är alltid snyggt. Finast och mest stilfullt på de flesta blir mössan med ett uppvik som är nerdragen till halva öronen.
 
 
mössor
 

L’Homme Rouge, 349 kr. Gant, 399 kr. Etro, 1299 kr. Samsoe Samsoe, 299 kr. 

 
 
Koll på handskarna
Få accessoarer är lika elegant tongivande som ett par klassiska skinnhandskar. Prioritera ett par handskar i ett äkta läder – då håller du värmen om händerna bättre och får dessutom ett par handskar som håller i flera säsonger framöver. Bär handskarna i samma färg som läderskorna.
 
 

handskar
 
Morris, 699 kr. H&M, 299 k. NN.07, 999 kr. COS, 590 kr

 
 
Text. Martin Hansson
Bild. All over press
 
 

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!