Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Man

HÖSTENS VÄRMANDE MATERIAL

Stil

 

Höstrusket har anlänt med besked. Martin Hansson hjälper dig att hålla stilen hela vintern. Här har han valt ut tolv plagg i säsongens mest populära material.

 

Av. Martin Hansson

 

 

Lyxig kashmir

Ett av de skönaste och mest omtyckta plaggen under vinterhalvåret är kashmirtröjan. Det är de långa och fina fibrerna som kammas från getternas bål och uppåt som gör materialet så exklusivt. Kashmirtröjan är ett perfekt lager-på-lager-plagg.

 

Kashmir

Uniqlo, 790 kr. Tiger of Sweden, 1199 kr. Aquascutum/Care of Carl, 3999 kr. Amanda Cristensen, 699 kr.  

 
 

Prisvärd ull

Ull är vanligt vid tunnare plagg och passar utmärkt att bära nära kroppen. Materialet starkaste egenskap är att det absorberar fukt och transporter bort den från huden. Tillskillnad från kashmiren så är ull något mer slitstarkt och håller ofta en lägre prisklass.

 

Ull2

Gant Rugger, 1299 kr. Brothers, 1200 kr. H&M, 999 kr. Oliver Spencer, 780 kr.

 
 

Moderiktig mocka 

Mocka är ett av säsongens hetaste material. Såväl i skor och handskar som jackor och skjortor finns materialet väl representerat i butik just nu. Tänk på att vårda mockan så att livslängden blir längre genom impregnering och en borste ämnad för det populära materialet.

 

Mocka

Lexington, 3495 kr. Gant, 1600 kr. Dr Denim, 1795 kr. Morris, 699 kr.
 
 
 

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!