Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Man

Under 2010 blev Wentworth Miller som spelade fängelsehunken Michael Scofield i Prison

Man

Viralsajt hånade Wentworth Miller – 6 år senare gav han svar på tal

Under 2010 blev Wentworth Miller som spelade fängelsehunken Michael Scofield i Prison Break utsatt för vikthån utav flera stora sajter och magasin. Något han vid den tidpunkten inte kommenterade. Anledningen till det stavas depression. En depression som höll på att kosta honom livet! 

Wentworth Miller

När han nu återigen blivit påhoppad och den här gången var det viralsajten The LAD Bible som utsatte honom för en så kallad fat shaming.

miler

Den här gången fick Wentworth nog och gav svar på tal! Något som hyllats av tusentals människor. Han skriver bland annat om anledningen till övervikten 2010.

”Under 2010 var jag semi-pensionerad från att agera men höll även en låg profil av andra skäl. Jag var självmordsbenägen. Jag hade då kämpat mot depressionen sedan jag var liten. Det är en kamp som kostat mig tid, möjligheter, relationer, och tusen sömnlösa nätter. Jag upplevde den lägsta punkten i mitt vuxna liv och gick upp i vikt. Väldigt mycket!”

Han berättar om den dagen bilden togs. Då han tog en promenad i Los Angeles tillsammans med en vän och korsade ett filmteam som spelade in en dokusåpa. Där var det ett gäng paparazzis om tog bilder av honom som dök upp några timmar senare med texter som ”Hunk att Chunk” osv.

”Under 2010 när jag kämpade som värst med min mentala hälsa så var det här det sista jag behövde.” Efter hans hjärtskärande svar överöstes skådespelaren med kommentarer.

miller

Här kan du läsa Wentworth Millers viktiga text om psykisk ohälsa >> Där uppmanar han alla som kämpar med liknande känslor eller har någon i sin närhet som gör det att söka hjälp, för hjälp finns att få. Glöm inte det! 

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Sara Che
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Emelie Walles
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Home
Jannike Ebbing
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Sophia Anderberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Imane Asry
Home
34 kvadrat
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand