Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Man

Youtubern James Charles är CoverGirls första manliga modell

Youtube-stjärnan James Charles har haft en minst sagt händelserik höst. I början av september blev hans skolfotografering viral och nu har han lyckats med något ännu större. Han är CoverGirls första manliga Covergirl – eller rättare sagt Coverboy.

I går avslöjade den forna Covergirlen Katy Perry att James Charles är det nya ansiktet utåt för skönhetsmärket.   –  Jag har det stora nöjet att presentera den allra första “coverboy”, James Charles, skrev stjärnan på Instagram.  
 
James kommer först och främst vara ansiktet utåt för deras lansering av den nya mascaran “So Lashy”. Han kommer också synas i reklamfilmer och i annonser. Han berätta själv om nyheten på hans Instagram och han är ganska entusiastisk.  
 


 
– Vi vill att alla våra Covergirls ska vara stora förebilder, orädda för att uttrycka sig, stå upp för vad de tror på och vara med och omdefiniera vad det innebär att vara vacker. James Charles är inget undantag, skriver Covergirl i ett pressmeddelande.
 
– Han är en stor inspirationskälla för kvinnor, män, killar och tjejer som kanske är rädda för att uttrycka sig via sminket, skriver Covergirl.
 

James Charles blev känd världen över när han tog om sitt skolfoto för att han inte var nöjd med det första resultatet. Han tog med sig sin egna lampa för att vara säker på att hans highlighter skulle “poppa”. Resultatet blev verkligen något över det vanliga.

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!