Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Man

Zlatan om nya doften: “Vi har gjort ett fantastiskt jobb”

Zlatan Ibrahimovic

 

Den 12 augusti släpps den första doften vid namn ZLATAN, en personlig produkt inspirerad av Ibrahimovics resa från förorten i Sverige till hans nuvarande liv i Paris. Metro Mode kan avslöja hur parfymen doftar.

 

Text. Martin Hansson

 
 

Zlatan Ibrahimović Parfums har i hemlighet planerats under flera år och Ibrahimović har själv varit delaktig i processen med framtagandet som skett i samarbete med Olivier Pescheux, en av världens främsta parfymörer. Pescheux har skapat några av världens mest ikoniska dofter bland annat Dior, Lanvin, Diptyque och Comme des Garçons, samt den just nu bäst sålda parfymen Paco Rabanne 1 Million.

 

– Vi har gjort ett fantastiskt jobb jag och mitt team. Vi har samlat de bästa för att skapa det bästa. Nu har jag en egen parfym som jag är mycket stolt över, säger Zlatan Ibrahimović.
 
Doften ZLATAN är en fräsch och citrusaktig eau de toilette med träiga aromatiska toner. Toppnoten är en blandning av bergamott, gräs och peppar. Denna kombination av doftnoter ger doften en tydlig fräschör. Hjärtnoten består av vit lavendel, lagerblad och marina ackord som ger parfymen en djupare karaktär. Den slutgiltiga och varaktiga basnoten består av olika träslag och läder, vilket gör att den passar på dagen såväl som på kvällen.

 

 

___________

Läs mer om Zlatan:

10 saker du inte visste om Zlatan.

Allt om Zlatan.

Modexperten listar: Så bra klär sig fotbollsstjärnorna.

 

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!