Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Man

Zlatan Ibrahimović utökar kollektionen – kolla in nyheterna för hösten 2016

Zlatan parfym kollektion 2016

Zlatans dofter har blivit försäljningssuccéer och toppar återförsäljarnas säljlistor i många länder. Nu fulländar fotbollsproffset kollektionen SUPRÊME med nya skönhetsprodukter.
 
I maj 2016 lanserade Zlatan Ibrahimović sin andra kollektion dofter under namnet SUPRÊME. En herrdoft och en damdoft som båda blev omedelbara försäljningssuccéer och under sommaren har toppat återförsäljarnas storsäljartopplistor. Nu kompletteras kollektionen med ytterligare produkter, både en Shower Gel och Body Lotion. Dofterna på de nya produkterna beskrivs som fräscha, sportiga och somriga och är framtagna i ett nära samarbete med Zlatan själv och den världsberömde parfymören Olivier Pescheux.
 
Zlatan parfym kollektion 2016

SUPRÊME Pour Homme Shower gel (200 ml) för 179 kr. SUPRÊME Pour Femme Body Lotion 250 ml för 229 kr. SUPRÊME Pour Femme Shower gel (250 ml) för 199 kr.  Produkterna finns att köpa på Kicks och Åhléns.

 

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!