Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Man

Sveriges nya uniform – här är landslagets nya matchtröja

landslagets nya matchtröja

 
 

Inför EM-avgörandet mot Danmark lanserar landslaget en ny matchtröja. Den nya matchtröjan som frontas av Ibrahimovic, Ekdal och Zengin beskrivs av landslagskaptenen Zlatan Ibrahimovic.

 

– Det vi har tagit fasta på i designprocessen är dels den stolthet som spelarna känner över att spela i landslaget men framförallt villigheten att ge allt för tröjan och de blågula färgerna. Både vi och spelarna är fantastiskt nöjda med resultatet och ser nu fram emot att tillsammans med det svenska folket skapa många klassiska fotbollsminnen säger Ninos Icho, Brand Communications Manager på Adidas.

 

Det nydesignade hemmastället är en elegant och klassiskt gul matchtröja med de ikoniska adidas-ränderna i blått längs sidan av kroppen. Specifikt för årets tröja är de horisontella ränderna i två diskret skiftande nyanser av gult som går längsmed framsidan av tröjan. Halsen på tröjan är fortsatt rund med blåa detaljer och texten ”SVERIGE” broderat i nacken.

 
 

landslagets nya matchtröja

Den officiella matchtröjan säljs exklusivt i utvalda Intersportbutiker och på www.adidas.se från och med den 6 november. Priset för landslagströjan är 850kr.

 

 
Text: Martin Hansson
Foto: Adidas

 
 

Läs även:

Snyggt! Daniel Craig gjorde stilsuccé på premiären av nya Bondfilmen

Olivier Rousteing: ”Jag håller fötterna på jorden med Instagram”

Du kan aldrig gissa vad Zlatan köpt för 110 miljoner kronor

 

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!