MMA Forum

MMA Forum var tidigare ett av Sveriges största forum för MMA, träning och hälsa. På grund av ett par olika anledningar som vi inte sa beklaga oss över har vi varit tvungna att stänga forumet. Det här är naturligtvis väldigt tråkigt för alla inblandade, men det fanns tyvärr ingen möjlighet att fortsätta driften av mmaforum.se

Förhoppningsvis kommer vi någon dag kunna ta upp driften igen, men tills dess har vi beslutat att MMA Forum kommer att fungera som en artikelsida tillsvidare. Vi hoppas kunna erbjuda er matnyttiga artiklar om MMA-relaterade ämnen. Det kan vara allt från reflektioner från den senaste UFC-galan till tester på vilka proteinshakes som är bäst.

Vi som driver MMA Forum är framförallt intresserade av UFC, så det är ganska troligt att de flesta av artiklarna som publiceras här kommer att handla om världens största organisation för Mixed Martial Arts. OM du har något ämne som du skulle vilja skriva om är du naturligtivs välkommen att kontakta oss så att vi kan publicera din artikel här på MMA Forum. Vad du vill skriva om bestämmer du själv, det enda kravet är att det handlar om något som kan vara av intresse för andra personer som är intresserade av MMA. Vi kommer naturligtvis att läsa igenom alla bidrag innan vi publicerar dem så att vi inte publicerar något som allt för stökigt. Du hittar kontaktinformation under kontaka oss i footermenyn.

Vi har inget utsatt mål om hur många olika artiklar vi ska publicera och för att vi ska få lite snurr på det så kommer vi nog börja med ett par personporträtt över några av UFC:s mest uppskattade fajters. Ronda Rousey Alex och Jon Jones är naturligtvis uppenbara kandidater för ett personporträtt, men om du har någon fajter som du vill läsa mer om kan du antingen skriva ett eget porträtt eller be oss göra det.

Förhoppningsvis kan vi få lite liv i MMA Forum igen!