Mode

Blocket Mode – ny smart säljtjänst för begagnade kläder och skor

blocket mode på blocket.se
Idag lanserar Blocket.se en helt ny tjänst, Blocket Mode, för att enklare hitta och sälja begagnade kläder, skor och accessoarer.
Pop up-sajten Blocket Mode ligger på en egen plattform och har vissa likheter med Pinterest där besökaren snabbt och enkelt får en tydlig överblick av annonserna. Och till skillnad från Blocket är det enbart fokus på kläder och accessoarer med hög modegrad från exempelvis designers som Acne, Rodebjer, YSL, Balenciaga och Celine för att nämna några.
 
– Hållbart mode är på allas läppar just nu och att köpa begagnat är bra både för plånboken och miljön. Många garderober är överfyllda med designplagg som behöver nya ägare. Därför vill vi skapa en plats som både inspirerar och gör det enklare att köpa och sälja begagnat mode. Vi vet att många modeintresserade söker efter specifika varumärken. Därför bad vi ett 20-tal modebloggare och modeprofiler att lista de märken som de helst köper och säljer begagnat. Blocket Mode innehåller alltså annonser med modesveriges favoritmärken – ingenting annat, säger Anna Backe, marknadschef på Blocket.
 
Av: Elina Malm

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!