Mode

Så stylar du kostymen i höst

Så stylar du kostymen i höst
6 Se Bildspelet

Kostymen, som är den perfekta dressen för dig som till exempel inte gillar att bära klänning, är det ultimata plagget att ha i garderoben. Du kan använda den till jobbet som till festen och du kan förändra den likt en kameleont med små enkla knep på nolltid. Här nedan listar vi 3 olika stylingknep till hur vi tycker du ska styla den i höst.
 
 
– Har du en gammal kostym hängandes i garderoben som egentligen känns någon säsong daterad? Då är skärpet det bästa knepet att ta till. Addera det i midjan på kavajen som på bara några sekunder har gett dig en ny midja plus en helt ny, mer modern, siluett.
 
– Det perfekta knepet att ta till om du vill styla ner din kostym något är att addera ett par stilrena sneakers till. Men var noga med att välja rätt modell. Skippa till exempel allt som heter vanliga träningsskor.
 
– Känns din kostym lite tråkig är broschen en perfekt accessoar att ta hjälp av och förnya den med. Detta är även en av höstens hetaste trender så var inte rädd för att brassa på med kanske två, tre stycken på samma gång.
 
 
Läs även:
Moderedaktören tipsar om veckans bästa köp i marinblått, svart och krämvitt
Stilsäkra Metro Mode-profilen Hanna MW listar sina drömköp för november
8 snygga fuskpälsar i butik nu

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!