Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mode

5 tips för att hitta bekväma skor utan att behöva testa dem

bekvama-skor-hack-2016-puff Det är väldigt svårt att veta om ett par skor kommer vara bekväma eller inte när du köper dem. Det visar sig oftast när du väl använder dem och då, är det försent. Här kommer 5 tips på vad du ska tänka på så att du inte köper obekväma skor!
 

1. Satsa på en bred klack
Desto bredare klack, desto bättre. Genom att ha en breda klackar så får dina fötter mer stöd vilket gör att trycket på dina fötter minskar och dina skor kommer kännas mycket mer bekväma.
 

2. Breda band är bättre än smala
Satsa på skor med breda band istället för smala. Breda band håller bättre dina fötter på plats vilket gör att du får mer stabilitet när du går.
 

3. Vadderad sula är bäst
När du köper skor är det jättebra och välja en sko med vadderad sula. Sulan lättar nämligen trycket på dina fötter och ger dem bättre stöd.
 

4. Välj rätt material
Köp skor i mocka eller läder eftersom de formar sig efter dina fötter. Dina fötter glider då inte runt i skorna och du undviker att få skavsår.
 

5. Kontrollera skornas balans
Ställ skorna på en platt yta och putta lite lätt på dem med ditt finger. Om de gungar till eller enkelt tippar över så är de antagligen inte stabila nog, vilket gör att du inte kommer kunna gå bra i dem.
 

Följ MetroMode.se på Facebook – där kan du diskutera och kommentera våra artiklar.

 
Foto: Silvia Olsen/REX/Shutterstock
Källa: purewow

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!