Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mode

5 tips på hur du håller stilen under heta sommardagar

Att veta hur en ska klä sig och fortfarande se Instagram-snygg ut när temperaturerna stiger kan vara krångligt. Ingen vill ju se ut som om en tagit fel på stranden och strandvägen. Metro Mode tipsar om hur du behåller stilen under sommarens varmaste dagar.
 
kla-dig-ratt-i-stekande-hetta-heta-sommar-dagar-sommardagar-stil-tip-sFoto: REX

Juli och augusti betyder (om vi har tur) stekheta sommardagar och det blir helt plötsligt svårt veta hur en ska klä sig. Eftersom det enda som inte får en att svettas som en gris är en bikini. Inte riktigt en outfit som passar inne i stan. Här är 5 tips på hur du håller stilen och slipper svettas när temperaturen närmar sig 30 grader.
 
1. Denim är en riktigt dålig idé.
Det blir varmt, väldigt varmt att bära denim. Så vill du slippa att känna dig som en vandrande svettfläck är det bäst att lämna jeanskjolen i garderoben.
 
2. Klä dig inte efter vädret.
Det låter helt sjukt, vi vet. Bara för att ett plagg är skönt att ha när det är varmt betyder det inte att du kan ha på dig det när du är på jobbet eller på stan. En enkel regel är: “Är den här outfitten någonting du troligtvis skulle ha på dig till stranden, så ska du bara ha det på stranden”.
 
3. Du kommer långt med det enkla.
Spendera inte dina pengar på spännande plagg som bara passar ihop med ett annat spännande plagg. Du kommer långt med baskläder som du kan variera. Ibland är den enkel bomullsklänning mycket snyggare än en spännande klänning som du inte vet hur du ska bära upp. Satsa också på ett bar fina, enkla sandaler. Perfekt för varma sommardagar.
 
kla-dig-ratt-i-stekande-hetta-heta-sommar-dagar-sommardagar-stil-tip-dsaFoto: REX

4. Köp en storlek större.
Generellt så ser plagg lyxigare ut om de sitter lite lösare. Det är dessutom luftigare och svalare att bära lite större kläder. Céline brukar till exempel alltid satsa på lite extra sommarvolym.
 
5. En svart klänning är aldrig fel.
Underskatta inte den svarta klänningen tillsammans med en snygg bränna.

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!