Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

METRO MODE +

8 vardagsklänningar som passar perfekt på jobbet

8 vardagsklänningar som passar perfekt på jobbet
8 Se Bildspelet

Än känns tiden för bara ben långt borta men det behöver inte betyda att du inte kan varva jeansen med klänning då och då. Med ett par tjockare strumpbyxor och ett par stilsäkra boots passar det nämligen perfekt med klänning på jobbet! I samarbete med Refunder listar vi åtta snygga varianter som du dessutom får pengar tillbaka för på varenda köp. 

 

Ja, du hörde rätt! Du får återbäring på hela ditt köp och därmed pengar tillbaka direkt på kontot när du gör köpet via cashbacksajten Refunder.se.

 

Så fungerar Refunder – återbäring på alla köp när du nätshoppar

Refunder är en komplett nätshoppingportal med mängder av erbjudanden inom allt från makeup och kläder till möbler och hotellnätter.

Att ansluta dig till Refunder tar ett par sekunder via e-post, Facebook eller Paypal och kostar självklart ingenting. Sen är det bara att nätshoppa precis som vanligt samtidigt som återbäringen samlas på ditt konto. Så fort du har samlat över 100 kronor kan du föra över dem till ditt bankkonto.


Kom igång med Refunder nu med en gång!

 

I samarbete med Refunder.se.

 

 

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!