Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

METRO MODE +

Årets modejultrend är den plisserade kjolen – vi listar 12 snygga modeller

Årets modejultrend är den plisserade kjolen – vi listar 12 snygga modeller
12 Se Bildspelet

I år är den plisserade kjolen ett måste i julgarderoben! Den eleganta långkjolen med veckat tyg passar bra både för vardag och fest. Om du inte har kommit på vad du ska ha på dig på jul och nyår är en smart grej att klicka hem en plisserad kjol som du sedan kan kombinera med valfri topp eller kofta. Här listar vi 12 favoriter i samarbete med Refunder.

Det bästa av allt? Du får återbäring på hela ditt köp och därmed pengar tillbaka direkt på kontot när du gör köpet via cashbacksajten Refunder.se.

Så fungerar Refunder – återbäring på alla köp när du nätshoppar

Refunder är en komplett nätshoppingportal med mängder av erbjudanden inom allt från makeup och kläder till möbler och hotellnätter.

Att ansluta dig till Refunder tar ett par sekunder via e-post, Facebook eller Paypal och kostar självklart ingenting. Sen är det bara att nätshoppa precis som vanligt samtidigt som återbäringen samlas på ditt konto. Så fort du har samlat över 100 kronor kan du föra över dem till ditt bankkonto.


Kom igång med Refunder nu med en gång!

I samarbete med Refunder.se.

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!