Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

METRO MODE +

Bortbjuden på middag? Få outfit (och present) direkt till kontoret

Bortbjuden på middag? Få outfit (och present) direkt till kontoret
7 Se Bildspelet
https://metromode.se/files/2016/10/Fodelsdagsbukett1-urbit-blommor-415-kronor.jpg

En höstig bukett som vem som helst skulle bli glad för. Denna kommer från Medis blommor och beställer du vira Urb-it och få den levererad inom en timme. Här kan du beställa den.

https://metromode.se/files/2016/10/parlans-konfektyr-urbit-parlans-konfektyr-200-kronor.png

Vem skulle inte bli glad för en fin ask med lyxig kola? Pärlans konfektyr är anslutna till Urb-it – perfekt när du behöver en sista minuten present (eller bara är lite sötsugen). Här kan du beställa en presentask med kola.

https://metromode.se/files/2016/10/choklad-chocome-urbit-95-kronor.jpg

Ute i sista minuten med en present? Då kan du beställa god och lyxig choklad från Choklad & Lakrits med Urb-it. Fixa presenten innan du går på mötet och få den levererad när mötet är klart. Beställ en mörk choklad med pistagenötter, jordnötter jordgubbar och svarta vinbär här.

https://metromode.se/files/2016/10/Day_skirt.jpg

Byt ut vardagsjeansen mot en plisserad kjol i metallic och du är redo för fest. Den här kjolen kommer från DAY som är anslutna till Urb-it. Få den levererad direkt till jobbet när du beställer via appen här.

https://metromode.se/files/2016/10/JLindeberg_shoes.jpg

Nya klackar livar upp vilken outfit som helst! Här har de klassiska svarta pumpsen fått en uppgradering med silvriga detaljer. Du får dem direkt till dörren med Urb-it. Beställ skorna från J. Lindeberg här.

https://metromode.se/files/2016/10/FACE_lipstick.jpg

Ett rött läppstift är pricken över i, alla dagar i veckan – speciellt när du vill pigga upp din look inför kvällen. Face Stockholm finns hos Urb-it, beställ här för att få det levererat direkt till kontoret.

Du är bortbjuden på middag efter jobbet för att fira en kompis som precis fyllt år men har varken hunnit köpa present eller outfit inför kvällen… Det, för att lunchen (än en gång) inte räckte till! PANIK kanske du spontant tänker men bara lugn, nu finns det nämligen en app som både spar tid och energi – Urb-it!

Nu kan du nämligen luta dig tillbaka i kontorsstolen, ta ett djupt andetag och samtidigt få kvällens outfit, blombuketten och chokladkakan (eller annan valfri gå-bort-present) direkt till kontoret.

 

Urb-it är alltså appen som hjälper dig med alla tänkbara inköp och det bästa av allt? Du får din beställning inom en timme i Stockholms innerstad!

 

Tjänsten som hämtar upp dina beställda varor och levererar till dörren har tidigare bara funnits i städer som New York och London och Urb-it heter företaget som etablerat den trenden i Stockholm. Nu får du dessutom 200 kronor att handla för när du använder koden “Metromode” och laddar hem appen HÄR!

 

I samarbete med Urb-it.

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!