Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mode

Därför tackade Charlie Hunnam nej till rollen som Christian Grey

Charlie Hunnam om varför han tackade nej till Fifty Shades of Grey
 
 
Inför Fifty Shades of Grey-filmen var det så gott som säkerställt att Charlie Hunnam skulle spela huvudrollen. Men han drog sig ur och rollen gick till Jamie Dornan. Nu berättar Hunnam att det var det värsta yrkesmässiga misstag han har gjort.
 
Succéfilmen Fifty Shades of Grey som hade premiär i februari i år spelade på cirka en månad in över 330 miljoner brittiska pund i biobiljettsintäkter. Att han missade chansen att vara med i filmen är alltså något som Sons of Anarchy-stjärnan Charlie Hunnam ångrar starkt.
 
Efter att Hunnam hade hoppat av gick rykten om att han skulle ha gjort det på grund av att han skrämdes av alla sexscener i filmen. Men så var inte fallet. Han hade redan ett år innan lovat att vara med i filmen Crimson Peak, som regisserades av hans vän Guillermo del Toro. Hunnam insåg att han inte skulle klara av att göra två filmer samtidigt och ville hålla sitt löfte till del Toro.
 
Nu i efterhand säger han bland annat i en intervju med V Man att han fortfarande jagas av att han tog det beslut han tog:
– Det är mitt livs största yrkesmässiga misstag. Det var det svåraste och mest känslomässigt destruktiva jag har gjort hittills när det gäller min karriär, säger Hunnam i intervjun.
 
Uppföljaren till Fifty Shades of Grey beräknas komma i februari 2017 och den tredje filmen beräknas komma i februari 2018.
 
 
Av: Jenny Lacis
Foto: All Over Press

 
 
Läs också:
Givenchys kändistäta efterfest på New York Fashion Week
Så här har du aldrig sett Kim Kardashian och Kanye West tillsammans
Så stylar du höstens it-sko – den tighta stövletten

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!